Pare pytań do osób po zabiegu. |
Autor | Wiadomość |
bravo777 Dołączył: 10 Mar 2009 Posty: 3 Skąd: Torun | Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 Pare pytań do osób po zabiegu. |
|
| Witam , niedługo prawdopodobnie będę się musiał wybrać na jakiś zabieg bo podczas wzwodu mogę ściągnąć skórkę za żołądź tak z 1-2 cm ale jak ściągam niżej ciągnie łepek na dol , a to chyba jest złe. Wiec mam parę pytań co do zabiegu.
1.Przedłużenie wędzidełka czy całkowite usuniecie ?? Plusy usunięcia całkowitego.
2.Ile mniej więcej wyniesie koszt takiego zabiegu u prywatnego urologa.
3.Bardzo boje się igieł , czy igła która wbijają w kutasa jest taka sama jak do szczepionek w ramie ??:P Na ile cm wbijają ja ?
4. Czy zna ktoś dobrych prywatnych lekarzy w Toruniu ??
Narazie takie pytanka moze cos mi przyjde to dodam xD | |
| |
 |
Runner 
Wiek: 34 Dołączył: 22 Sty 2009 Posty: 18 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 12 Mar, 2009 |
|
| Koszta takiego zabiegu są różne... Ja płaciłem 300zł. Co do zastrzyku to spoko,prawie nie czuć Ogólnie wszystko jest ok,nic strasznego | |
| |
 |
supersiatkarz Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 29 Maj, 2009 |
|
| Panowie, a ja mam takie pytanie:
mogę iść od razu do urologa czy musze dostać do niego skierowanie? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 29 Maj, 2009 |
|
| Musisz mieć skierowanie od rodzinnego.
Pozdrawiam! | |
| |
 |
supersiatkarz Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 30 Maj, 2009 |
|
| Czyli najpierw trzeba się "wyspowiadać" rodzinnemu a później urologowi ;/
A do prywatnego od razu moge isc?
I teraz pytanie dotyczace tematu: czy nie ma zadnych problemów po operacji gdy członek jest w stanie erekcji? I jak z oddawaniem moczu, nic nie przeszkadza? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 30 Maj, 2009 |
|
| supersiatkarz napisał/a: | A do prywatnego od razu moge isc? |
Do żadnego specjalisty nie potrzeba skierowania jeśli chodzi o prywatną wizytę. W końcu płacisz dobrowolnie za to. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|