Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem ze wzwodem
Autor Wiadomość
qazxcv87 

Wysłany: Czw 28 Maj, 2009   Problem ze wzwodem

Mam 22 lata miałem okazje żeby uprawiać seks ale zawsze je omijałem jakoś nie miałem potrzeby .... teraz jestem z dziewczyną z którą chciałem to zrobić tylko, że zaczęły się moje problemy ... wydaje mi się że mam problem z uzyskaniem a tym bardziej z utrzymaniem wzwodu. Do tego czasu jak każdy się masturbowałem powiedzmy co jakieś 3-4 dni czasem rzadziej.
Podobno można członka przyzwyczaić masturbacją do ręki ale u mnie chyba nie ma tego problemu bo na rękę reaguje identycznie... jak ma opaść to i ręka nie pomoże ani usta dziewczyny ...
Sam jednak nie wiem do końca Rzadko kiedy zdarza mi się, że uzyskuję pełny wzwód ... czy to widok mojej gołej dziewczyny czy nawet seks oralny czy masturbacja czy to przeze mnie czy przez partnerkę, za bardzo nie pomaga. Powiedzmy, że już mi stanie ale po jakimś czasie opada i trudno mi go podnieść nawet bardzo trudno a czasem w ogóle jest to niemożliwe.
Innym razem z kolei stoi jak drąg i jest wszystko okej, ale jest to rzadka sytuacja. Czasem jest tak że stoi opadnie i zaraz znowu stoi. Dodam jeszcze, że gdy np. jestem/eśmy w ciepłej wodzie wszystko wygląda znacznie lepiej ale to zapewne przez ciepłą wodę.
Ja sam nie wiem czy to może byc wina masturbacji, czy mojego organizmu, czy może jeszcze czegoś innego.
Jestem sprawny fizycznie, nie palę mało piję.
Teraz ona wyjechała na 3 miesiące na wymianę do Niemiec i mam czas żeby coś z tym zrobić bo i ona cierpliwa zawsze nie będzie, mimo że winę chce wziąć na siebie.

Proszę o jakieś porady. może miał ktoś podobną sytuację i umiał z niej wyjść. Dziękuje za porady.

3tom 

Wysłany: Czw 28 Maj, 2009   

Czy Ty masz w ogóle ochote na seks. Masz poranne wzwody?
Może jesteś za bardzo przemęczony?
Najlepiej gdybyś poszedł do lekarza. Może być rodzinny. Powiedz mu to samo. Zrobi Tobie podstawowe badania. Przyczyny Twojego problemu mogą być różne.
Po przeczytaniu Twojego posta odniosłem wrażenie, że masz niskie libido.

geri93 

Wysłany: Czw 28 Maj, 2009   

Jesli mam niskie libido to trzeba je podniesc wbij haslo afrodyzjaki ajesli to nie pomoze to gdzies mialem zestaw ziol wraz z proporcjami ktore czynia wzwod twardy i duzy a gdy owa mieszanka wzdogacisz o witaminy A iD to twoja koncowka bedzie wielkoscia przypominala dorodna gruche

penis.com.pl
orgasm contol
Odpowiedz do tematu