Problem z erekcją! |
Autor | Wiadomość |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 |
|
| To mnie nie pocieszyłeś...
Chyba do seksuologa się udam | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
wacek888 Dołączył: 27 Sie 2005 Posty: 7 | Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 |
|
| witam
może był ktoś z tym problemem już u jakiegoś lekarza?? jeśli tak to moze sie wypowie co lekarz powiedział. bo przyznam sie że też mam problem z erekcja :( a mam 23 lata | |
| |
 |
mr. M Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 4 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 |
|
| I jak panowie sprawy "stoją"? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
olgal Dołączyła: 09 Wrz 2008 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 09 Wrz, 2008 impotencja |
|
| http://www.penis.com.pl/f...p?p=38482#38482
[ Dodano: Wto 09 Wrz, 2008 ]
Witam,
Jestem dziennikarką telewizyjną. Przygotowujemy program na temat par lub byłych par w których mężczyzna cierpi na impotencję. Interesuje nas czy choroba powoduje poważne konflikty w związku, co myśli o tym kobieta, jaki jest jej stosunek do całej sprawy itp. Osoby chętne do rozmowy proszę o kontakt: olgaluczynska@op.pl | |
| |
 |
gosuro Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4 Skąd: Nowa Huta | Wysłany: Sro 10 Wrz, 2008 |
|
| znalazlem pewien artykul doktora medycyny ktory w prosty sposob pomaga zwiekszac potencje : artykul | |
| |
 |
llih_tnelis Dołączył: 11 Paź 2006 Posty: 2 | Wysłany: Sob 16 Maj, 2009 |
|
| Hubertttus napisał/a: | Panowie za dużo masturbacji jesli rano po przebudzeniu masz piekny wzwód to tylko,przemęczenie i być może za częste wytryski jak na wasze możliwości. |
Tak jak koledzy wyżej ostatnio trochę zmiękłem do tej pory nie miałem żadnych problemów wszystko było cacy, rano nie ma też problemów więc w czym problem? Jedyna zmiana to to że poznałem ostatnio dziewczynę czy w tym może tkwić problem? | |
| |
 |
kolaaaa Dołączyła: 27 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: kraków | Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 szanowny mr.M |
|
| Szanowny mr. M, bardzo proszę Cię o kontakt. chciałabym o tym porozmawiać (np. drogą mailową, niekoniecznie na forum) proszę napisz do mnie na kolaaaa@gazeta.pl
Pozdrawiam licze na Twoją szybką odpowiedź | |
| |
 |
|