Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     prosaki,grzyb? - ginekolog
Autor Wiadomość
dupacz 

Wysłany: Wto 26 Maj, 2009   prosaki,grzyb? - ginekolog

caly czas myslalem ze mam prosaki no ale mowie nie ma to ja fachowa opinia wiec poszedlem do ginekologa ten powiedzial ze to grzyb ze to sie pojawia czesto od tego gdy ktos zazywa antybiotyki lub jest brudny ale ok dal mi masc nazywa sie triderm smaruje sie codziennie przed pojsciem spac mialem sie smarowac 10dni i jak nie bedzie znacznej roznicy to mam przyjsc do niego zastanawia mnie tylko to czy on czasem sie nie pomylil bo z tego co ja patrzylem na internecie to grzyb to raczej cos takiego co sie osadza na glowce zoledzia i to takie czerwone plamy sa otoz ja mam cos identycznego jak prosaki czyli glowke penisa mam fajna ladna czysta natomiast naokolo mam te male biale pryszczyki

ja juz sam nie wiem w sumie to on moze mowic prawde bo

1.on jest specjalista
2.mowil mi ze z od tego caly penis smierdzi czy jakos tak i ja to mam bo gdy umylem sie 15minut po nawet nie bylem siku znowu ten sam zapach

a to co przemawia za tym ze to nei grzyb to to ze

1.gdy patrzylem na internecie o grzybie to znalazlem tylko o tym na glowce i w kolo pod spodem nic a umnie jest na odwrot ze na zoledziu nic natomiast w kolo biale plamki i do tego tak jakby mi spuchnela skora tzn ze na zoledziu u gory jest ok natomiast na samym dole jest taki pasek troche ciemniejszy i ma ok 3 - 5mm dlugosci czyli w pionie i do tego pod spodem mam te kropki
2.gdy szukalem jakichs informacji i zdjec grzybow znalazlem tylko te nie podobne do mojego
3.ten triderm mi nie pomaga nawet nie zobaczylem minimalnej roznicy chyba ze to roznica nie widoczna dla oka
4.ginekolog nie kazal smarowac mi tylko miejsc w ktorych sa przyszcze czyli jak kazdy wie prosaki sa pod spodem i wkolo zoledzia ,tylko rzoledzia od samej gory az po skorke sciagnieta
5.jakos tak spojrzal NIE FACHOWO tzn ze wiecie to byla moja pierwsza wizyta i takie sa moje odczucie myslalem ze on popatrzy poprzyglada sie wezmie jakies urzadzenie natomiast to co on robil nie trwalo wiecej niz 10sekund

nie wiem co ja mam sobie myslec zmienic lekarza pojsc do niego jeszcze raz zeby znowu tylko zerknal pomielil jezykiem i zakonczyl wizyte

[ Dodano: Wto 26 Maj, 2009 ]
http://www.atopowe-zapalenie.pl/atopedia/Triderm

sry nie wiem jak edytowac to o tym kremie triderm ktory mi zalecil

wiec jezeli to sa prosaki to ten krem gow** da jedynie bakterie wybije zeli takowe w ogole sa

znalazlem to na stronei dermatologicznej poswieconej prosakom i te zdjecie jest wlasciwie podobne do tego co ja mam

bo ja mam tak ze chodz bym sie myl przez pare godzin chodz bym siedzial w wannie przez kilka godzin potem bym wyszedl to po godzinie moze nawet nie i nie wysikalbym sie ani nic bym z nim nie robil i tak jest dalej ten nie co odrazajacy zapach kazdy facet wie o czym mowie

wydaje mi sie ze przez to ten ginekolog stwierdzil ze mam tego grzyba byc moze cos wyczul i poszedl po wechu i bez zastanowienia dal mi ten krem i wykryl grzyba

no ale wiecie kto sie uczyl kto ma wieksze pojecie o tym kto ma praktyke i kto pokonczyl szkoly no oczywiscie ten ginekolog ale faja jest moja

i jest jeszcze jedna sprawa ja tam bylem panstwowo czy na kase chorych nie wiem jak jest poprawnie

3tom 

Wysłany: Wto 26 Maj, 2009   

Faceci nie chodzą do ginekologa, tylko urologa.
U Ciebie mogą byc małe grudki perliste.
Nieprzyjemny zapach jest dlatego bo możesz mieć podrażnienie żołędzia. Często jest to od nadmiaru mydła. Im częściej sie myjesz tym bardziej podrażniasz żołądź. Dochodzi do zakażenia, organizm sie broni, wydziela sie limfa, która sie rozkłada i stąd ten brzydki zapach.
Przemywaj Rivanolem.

dupacz 

wiec co mam sie nie myc???

i to zdjecie to nie moj penis

penis.com.pl
bathmate
BASF 

Ginekolog :roll: Smutne, że nawet nie wiesz u jakiego lekarza byłeś.

To są perlaki. Poczytaj na forum o tym. Nic się z tym nie robi, taka Twoja uroda. To nie jest choroba a usuwa się jedynie chirurgicznie.
Co do niemiłego zapachu to tak jak napisał 3tom
Pozwolę jedynie dodać, że po użycia mydła dobrze upłukaj żołądź wodą a przed nałożeniem napletka na żołądż wysusz ją dobrze.
P.S. Ile masz lat, bo może ten zapach może mieć związek z okresem dorastania i z dużą ilością wytwarzającej się mastki.

andrzejgadar 

możesz sie myć specjalnymi preparatami do higieny intymnej.

Odpowiedz do tematu