| Problemik z wytryskiem - Martwic sie czy cieszyc ??? |
| Autor | Wiadomość |
Beton2006 Dołączył: 21 Mar 2006 Posty: 1 | Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 Problemik z wytryskiem - Martwic sie czy cieszyc ??? |
|
| Witam chlopaki...mam problem.
Zaczne od tego ze od ok roku nie uprawialem seksu .
Wczoraj tak sie zdazylo ze znalazlem sie z moja kolezanka w lozku i bylem przekonany ze po 2 minutach koniec a tu BAH - 45 min na ostro i co ..ona z 3-4 orgazmy a ja nic! Sad!!!! (chodzi mi o wytrysk) Musialem sam sprawe zakonczyc w ubikacji....ale wolalbym normalnie..
Z waszych postow doczytalem ze nie powinno to byc cos groznego .
Co o tym myslicie ???
POZDRAWIAM Matrwic sie czy cieszyc ?? | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 Re: Problemik z wytryskiem - Martwic sie czy cieszyc ??? |
|
| | Beton2006 napisał/a: | Witam chlopaki...mam problem.
Zaczne od tego ze od ok roku nie uprawialem seksu .
Wczoraj tak sie zdazylo ze znalazlem sie z moja kolezanka w lozku i bylem przekonany ze po 2 minutach koniec a tu BAH - 45 min na ostro i co ..ona z 3-4 orgazmy a ja nic! Sad!!!! (chodzi mi o wytrysk) Musialem sam sprawe zakonczyc w ubikacji....ale wolalbym normalnie..
Z waszych postow doczytalem ze nie powinno to byc cos groznego .
Co o tym myslicie ???
POZDRAWIAM Matrwic sie czy cieszyc ?? |
sam niewiem juz | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| mam ten sam problem! pisałem o tym wczesniej.. wiesz mnie to już martwic zaczelo od jakiegos czasu.. bo mam dziewczyne 3 lata a jak z nia uprawiam seks nigdy nie koncze w niej ani podczas stosunku....dół.. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| | mareklol napisał/a: | mam ten sam problem! pisałem o tym wczesniej.. wiesz mnie to już martwic zaczelo od jakiegos czasu.. bo mam dziewczyne 3 lata a jak z nia uprawiam seks nigdy nie koncze w niej ani podczas stosunku....dół.. | to stary ty masz dopiero problem....... tylko jeszcze wypada spytać jak długo uprawiacie sex??????? | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 24 Mar, 2006 |
|
| | no troche krócej;]... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 24 Mar, 2006 |
|
| | bo kobita mi nie wytrzymuje ;] | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Sob 25 Mar, 2006 |
|
| | mareklol napisał/a: | | bo kobita mi nie wytrzymuje ;] | no to jak mniej niż 30 minut to ja teżbym nie dostał bo musze conajmniej 1godz i to z długą grą wstępną - zawsze możesz ją poprosić o inny sposób rąbanka np oral albo anal.<-jak ciachem nie wyrabia to niech pracuje innymi częściami ciała | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Nie 26 Mar, 2006 |
|
| ciesz sie, wiekszosc samcow z naszego gatunku to "krotkodystansowce"
jesli uwazasz to za powazny problem udaj sie do seksuologa...
pozatym potrenujcie z partnerka rozne techniki, moze w koncu wpadniecie na cos co cie "przyspieszy"... | |
| |
 |
roojek Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 27 Skąd: Rojno | Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 |
|
| | Każdy by tak chciał. Brak wyrtysku Cię martwi? "Rąbiesz ile wlezie" a przy tym zachowujesz jasny umysł przez cały stosunek i nie boisz się dzieci - to błogosławieństwo, stary. | |
| |
 |
| |