czy kiedykolwiek dotykaliscie innego penisa niz swoj/? |
Autor | Wiadomość |
joker81 
Wiek: 44 Dołączył: 30 Mar 2009 Posty: 44 Skąd: Holandia | Wysłany: Pią 22 Maj, 2009 |
|
| jasne ale nie w tym wieku ,on ma 14 lat za mlody jest zeby to wiedziec
[ Dodano: Pią 22 Maj, 2009 ]
Tak ale on ma 14 lat i za szybko zeby takie rzeczy robil jak macanie innych siusiakow,niech lepiej problem stulejki rowiaze,dorosnie a pozniej pomysli
[ Dodano: Pią 22 Maj, 2009 ]
dziwne dwa rzy to samo napisalem a to d;latego ze pierwszej wiadomosci nie chcialo wyslac | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Sob 23 Maj, 2009 |
|
| Boss.. mi też.
Joker, tak tak , masz rację.
Wolalbym trzymać się dziewczyn , lecz zauważam moje skłonności do BI.
Nigdy nie wyjawiłem tego na światlo dzienne, jedynie widzę , że pociągają mnie obie płci(e)?.
Póki co, dziewczyn kilka miałem ... chociaz dziewczyny i chodzenie w moim wieku, do poważnych rzeczy nie należy.
Pozdrawiam! | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 23 Maj, 2009 |
|
| W Twoim wieku to zupełnie normalne. Psycholodzy już od dawna twierdzą, że wielu chłopców w okresie dojrzewania interesuje się swoimi kolegami i tłumaczą to młodością właśnie oraz fascynacją ciałem. Jeszcze masz zbyt mało lat, aby mówić o jakichkolwiek skłonnościach. Orientacja seksualna dopiero się w Tobie wykształci. Dlatego posłuchaj co mówi joker81 i z niczym się nie śpiesz. Na wszystko przyjdzie czas. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Sob 23 Maj, 2009 |
|
| randy, joker81, zgadzam się, i myśle że macie racje.
Zastanwia mnie jednak to trochę bardziej, ale nie będe tego opisywał tutaj, - publicznie.
Pozdrawiam. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
joker81 
Wiek: 44 Dołączył: 30 Mar 2009 Posty: 44 Skąd: Holandia | Wysłany: Sob 23 Maj, 2009 |
|
| Na razie sie nad niczym nie zastanawiaj,to samo przyjdzie,to ze interesuje cie troche siusiaki to dlatgo ze dorastasz,ale zeby ich dotykac czy robic cos wiecej to raczej poczekaj az dorosniesz,niech chormony sie uspokoja.Homosexualizm czy tez Bi to nic dobrego i niema sie tym sie tu czym chwalic .Oczywiscie zrobisz co chcesz twoje cialo,masz swoj rozum,ja jednak osobiscie radze ci poczekac z tym jeszce bo jak sie juz spodoba to trudno wyjsc z tego.Pozdrawiam | |
| |
 |
|
| Oby .. ^^
Wiem, że nie ma czym tutaj się szczyćić, jest to jakaś tam forma odmienności.
Ale tak jak mowiles , mam dopiero te 14 lat,i wszystko się dopiero wykształca.
Pozdrawiam
PS. Ok, juz nie offtopujmy | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
diablo1997 Wiek: 36 Dołączył: 06 Wrz 2009 Posty: 12 Skąd: tarnów | Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 |
|
| ja tylko jednego mojego kolegi i miałem go w uszach a on mojego też trzymał w buzi | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 |
|
| Penis w uchu? co za perwersje! | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 |
|
| Haha : o.
Wybacz, ale powtórzę Shnitzel'a , penis w uchu?! | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 |
|
| Shnitzla jeśli już
Poza tym jak można mieć jednego penisa w dwóch uszach? Chyba nie przez mózg? choc wtedy pasowało by do tzw myślenia penisem | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| Wybacz za błąd ;d. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
Pinoki0 Dołączył: 18 Maj 2015 Posty: 75 Skąd: Dolnośląskie | Wysłany: Wto 19 Maj, 2015 |
|
| Alex-sex napisał/a: | tak teraz trzymalem penisa mojego kolegi przez 30 sekund bo gralismy w pokera na zadania jak bylismy na plaży nudystów w okolicach Lublina...powiem ze uczucie takie dziwne a pala mu staneła niezle (ok18/19 cm) |
Domyślałem się, że nie uważasz tego za megaprzezycie, bo to tylko brzmi fajnie, a w realu jest pewnie nuda lekko... ale niemniej, sam pomysł i sytuacja - HOT!
dotykałem trochę kolegom kilku, ustami też. Choć ogólnie rzadko ciągam. Ale nie mam jakiegoś skarbca wspomnien | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Pią 31 Lip, 2015 |
|
| wiele razy | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mati8261 Wiek: 29 Dołączył: 08 Gru 2013 Posty: 172 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 31 Lip, 2015 |
|
| Ja tylko dwa razy trzymałem, i oby dwa też ssałem | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Pią 31 Lip, 2015 |
|
| miało być o trzymaniu a nie ssaniu | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
|