pieczenie |
Autor | Wiadomość |
thundercat Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 14 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 19 Maj, 2009 pieczenie |
|
| Co jakis czas (bardzo rzadko czasami co pare miesiecy) po orgaźmie (zarówno po masturbacji jak i po sexie) odczuwam bardzo uciażliwe pieczenie penisa , trwa to ok 30min- godziny) przy tym mam wrażenie ze chce mi sie siku. czasami dzieje sie tak po pierwszym razie a czasami po 2. | |
| |
 |
NastolatekPL Wiek: 32 Dołączył: 05 Maj 2009 Posty: 21 Skąd: Brak | Wysłany: Sro 20 Maj, 2009 |
|
| nie bardzo pamietam bo bylem wtedy maly ale to chyba jest zle jak mnie pieklo to musiala mama mi takim plynem polewac(7-8 lat)nie wiem moze to co innego ... | |
| |
 |
thundercat Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 14 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 20 Maj, 2009 |
|
| ok poprosze mame:) (mam 23lata) a moze ktos wie dokładniej co to mzoe byc? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sro 20 Maj, 2009 |
|
| Masz jakies zaczerwienienia na penisie? | |
| |
 |
thundercat Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 14 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 22 Maj, 2009 |
|
| mam ale zaczerwienienie ( a a raczej raz jest zaczerwienienie a raz skura sie tak jak by łuszczy a innym razem nie ma nic) jest stosunkowo od niedawna a pieczenie to od kilku lat , a ze nie jest to zbyt czeste wiec nic z tym ie robiłem( a moze warto) | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sob 23 Maj, 2009 |
|
| Na zaczerwienienie żołędzi może pomóc przemywanie Rivanolem lub możesz smarować Clotrimazolum.
Skoro jednak te dolegliwości masz juz kilka lat, to najlepiej będzie jak pójdziesz do urologa.
Musi zbadać Ciebie lekarz. I nie odkładaj tej wizyty na później. | |
| |
 |
|