Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem
Autor Wiadomość
gladiator1238

Wysłany: Sro 22 Mar, 2006   Problem

witajcie. mam taki problem ze codziennie po kilkanascie razy saje mi penis a mam 15 lat. powiedcie mi czemu tak mam??

hipopotam

Wysłany: Sro 22 Mar, 2006   

stary jesteś nie wyżyty i po drugie w trudnym wieku więc to norma.

cobi79

Wysłany: Czw 23 Mar, 2006   

jak czesto sie masturbujesz napisz?

penis.com.pl
tabletki penilarge
gladiator1238

niewiem raz na 2 dni alborzadziej

cobi79

srubuj częściej, mzoe to pomoże
ale w twoim wieku to normalne ze aktywność taka jest tak wysoka

Gość

Wysłany: Pią 24 Mar, 2006   Pryszcze

Mam podobny problem, wale konia 1 lub dwa razy dziennie i ciągle jest napięty.

Jak robię to częściej to znowu dostaję pryszczy na twarzy i to sporo.

Może ktoś ma podobny problem.

Proszę o radę.

Bruno Pelletier

Wysłany: Pią 24 Mar, 2006   

Pryszcze masz nie dlatego, że się masturbujesz, tylko dlatego, że jesteś w okresie dojrzewania.

A co do wypowiedzi cobi79...
nie rób tego częściej, jeśli nie czujesz potrzeby. Częste wzwody to domena młodych dojrzewających chłopaków :)

Gość

Bruno Pelletier napisał/a:
Pryszcze masz nie dlatego, że się masturbujesz, tylko dlatego, że jesteś w okresie dojrzewania.

cobi79...
. Częste wzwody to domena młodych dojrzewających chłopaków :)

I tu się z wami nie zgodzę.

Mam prawie 21 lat, jak wychodzę na basen musze zwalić konia, inaczej rozerwał by mi kąpielówki, latem jest jeszcze gorzej, szczególnie na plaży. Jak tylko sporze na panienkę to jestem gotowy.

Co do cery to w moim przypadku jest to jakoś powiązane.

Przy częstym waleniu cera staje sie tłusta z silnym łojotokiem i pryszczata, muszę przyznać że to mnie podłamuje.

Jak zarobie sobie przerwę dwa tygodnie skóra się gładka lśniąca a jajca chce mi rozerwać.

Napisałem wszystko tak jak jest to w moim przypadku.
Jeśli ktoś ma podobny problem, zapraszam do wypowiedzi tylko szczerych, nie hipotetycznie.

Bruno Pelletier

oczywiście Panie Doktorze (a może powinienem napisać profesorze?), ja już się nie wtrącam!

Gość

ja tez mam 15 lat i też mi staje ciągle ;)

hildegrant

Wysłany: Pon 27 Mar, 2006   

wzwody, ach te wzwody...15 lat to wiek wlasciwy takim czestym, niekontrolowanym wzwodom
jesli masz 21 lat i nie wiesz czemu ci staje to sie go zapytaj...moze ci odpowie :wink:
co do cery to sie nie wpierdalam bo nie jestem dermatologiem, ale nie do pominiecia jest fakt, ze przy wyzszej aktywnosci seksualnej moze dojsc do znacznie podwyzszonej aktywnosci gruczolow lojowych - a w efekcie to zaczopowania ujscia tych gruczolow i tworzenia sie tzw. "pryszczy"...
oczywiscie po okresie dojrzewania te zaleznosci sa znikome, nadmienic trzeba, ze kazdy czlowiek jest inny i jego organizm reaguje troche inaczej...

Gość

Wysłany: Nie 13 Sie, 2006   

pytałem , on nic nie mówi. tylko stoi.

mastra

Wysłany: Nie 13 Sie, 2006   Re: Problem

gladiator1238 napisał/a:
witajcie. mam taki problem ze codziennie po kilkanascie razy saje mi penis a mam 15 lat. powiedcie mi czemu tak mam??

zapewne budzisz sie a waco juz nie spi :wink: tez tak miałem w tym wieku rano budziłem sie i mi stał a w ciagu dnia to pare razy sie budził :wink: pozdro

penis.com.pl
masturbator
Dziobax

Wysłany: Pon 14 Sie, 2006   

ja mam tak ze normalnie to jest ok tzn nie staje mi z byle powodu ale jak jestem z moja panną....w 90% czasu przebywania u niej stoi mi moj "jasiu" ..10% sflaczenia wywołane jest przez jej mamuske :P (glupia zdzira zreszta... ona chyba mysli ze ja obracam jej corke toz za jej plecami...[jak tak pomysle to mamuska ma racje] ) oczywiscie zdazaja mi sie wypadki jak np gdy stanie mi w busie (to takie podniecające :lol: ) z tym raczej nie da sie walczyć :D

mastra

Wysłany: Pon 14 Sie, 2006   

Dziobax napisał/a:
ja mam tak ze normalnie to jest ok tzn nie staje mi z byle powodu ale jak jestem z moja panną....w 90% czasu przebywania u niej stoi mi moj "jasiu" ..10% sflaczenia wywołane jest przez jej mamuske :P (glupia zdzira zreszta... ona chyba mysli ze ja obracam jej corke toz za jej plecami...[jak tak pomysle to mamuska ma racje] ) oczywiscie zdazaja mi sie wypadki jak np gdy stanie mi w busie (to takie podniecające :lol: ) z tym raczej nie da sie walczyć :D

no stary to chyba dobrze nie :) ja tez tak mam ze tylko gdy zobacze moja kobiete to włodi od razu w góre. jest to oznaka tego ze sie nia jaram ze mnie pociaga ze jest sexi ze chciałbym z nia sie kochac po raz kolejny ze mamy zdrowe wacki 8) rada dla ciebie: deca durabolin myle ze z 7 ampułek wystarczy zeby dżordż ci nie stał :wink:

Odpowiedz do tematu