| Owłosienie.... |
| Które owłosienie golisz? |
| Łonowe (częsciowo) |
|
29% |
[ 115 ] |
| Łonowe (całkowicie - w tym także jądra i pachwiny) |
|
18% |
[ 72 ] |
| Nogi |
|
1% |
[ 5 ] |
| Pachy |
|
29% |
[ 116 ] |
| Głowa (musiałem napisać ;p) |
|
10% |
[ 40 ] |
| Klatka piersiowa |
|
8% |
[ 35 ] |
| Plecy |
|
3% |
[ 13 ] |
|
| Głosowań: 197 |
| Wszystkich Głosów: 396 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
Luks 
Wiek: 41 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 232 Skąd: WROCŁAW | Wysłany: Czw 21 Maj, 2009 |
|
| | ja sie gole w kroczu a także pod pachami , krocze po to że tak mi sie bardzie podoba i mój partenr nie ma problemów no własnie z włosami ( jego też namówiłem do tego aby sie golił abym i ja nie miał takich problemów ) , pod pachami ze względów higienicznych , człowiek tak za przeproszeniem nie śmierdzi | |
| |
 |
joker81 
Wiek: 44 Dołączył: 30 Mar 2009 Posty: 44 Skąd: Holandia | Wysłany: Czw 21 Maj, 2009 |
|
| jasne jak juz powiedzialem to kazdego indywidualna sprawa.Ja lubie miskow inni lysolkow,znowu inni tak po srodkua jeszcze dla innych jest to bez znaczenia. | |
| |
 |
konsi52 Wiek: 30 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 69 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 22 Maj, 2009 |
|
| @Joker81
Czyli sugerujesz wogólę nie przycinać? Taki bush w gaciach? xd Ja z wieloma laskami gadałem o zaroście w tym miejscu i wszystkie mi opowiadały, że im to obojętne | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 22 Maj, 2009 |
|
| Ja przycinam włoski bo nie lubię buszu i włażących włosów pomiędzy żołądź a resztkę napletka.
Owłosienie tak ale krótkie, takie ja właśnie preferuje | |
| |
 |
konsi52 Wiek: 30 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 69 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 22 Maj, 2009 |
|
| 5mm jest optymalnie w/g mnie a na środku paseczek z odrobiną dłuższych włosów ;D Raz do 0 się ogoliłem i stwierdziłem, że troszeczqe włosów musi być. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pią 22 Maj, 2009 |
|
| Seba081, taa. chodziłbyś jeszcze z buszem... :):P | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pią 22 Maj, 2009 |
|
| | joker81 napisał/a: | | :mrgreen: jasne jak juz powiedzialem to kazdego indywidualna sprawa.Ja lubie miskow inni lysolkow,znowu inni tak po srodkua jeszcze dla innych jest to bez znaczenia. | Uważasz że facet ogolony czy przystrzyżony to nie męskie a kobieta musi być wygolona,to też takie nie dojrzałe jak dziewczynka z przedszkola wygląda.Taką samą miarą mierz kobiety jak i facetów. | |
| |
 |
Luks 
Wiek: 41 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 232 Skąd: WROCŁAW | Wysłany: Pon 25 Maj, 2009 |
|
| jak widać ile wypowiedzi tyle opini każdy lubi co innego | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Pon 25 Maj, 2009 |
|
| Co do pytania.
Ja golę/przycinam włosy w okół penisa, na nim bezpośrednio nie, bo nie mam
Trochę lipa, że musiałem zacząć już w wieku 14 lat, ale nic nie poradzę, miałem taki busz ze hohoho ^^
Golę jeszcze co jakiś czas pod pachami, nie lubię tam buszu, bo poprostu wydziela nieprzyjemny zapach ;d
I według mnie ogolone włosy, estetyczniej wyglądają. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 |
|
| Ja też uważam, że troszkę owłosienia musi być, ale wole raczej krótsze. Wygodniej, chłodniej i przyjemniej
Pachy przycinam na krótko, żeby jakoś wyglądało jak chodzę w koszulkach bez rękawów (np w autobusie gdy się trzyma za uchwyt ).
Penisa i jajka gole na zero maszyną, a resztę przycinam poniżej 5mm i wszystko cacy.
Na jajkach gole co kilka dni, bo jak trochę podrosną to strasznie swędzi... (nie podczas wyrastania, tylko jak już są kilkumilimetrowe) i nie wyrabiam
Czasami kumple gdy się przebieram patrzą ze zdziwieniem, ale zazwyczaj nic nie mówią. Kilku nieprzekonanych się spytało, ale widziałem ze następnym razem też sobie podcięli
Także nie widzę w tym nic dziwnego | |
| |
 |
Sinep91 Wiek: 34 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 22 Skąd: łódzkie | Wysłany: Czw 28 Maj, 2009 |
|
| | Ja tam na penisie i w okolicach przycinam. Pod pachami na zero. | |
| |
 |
hallam Dołączył: 12 Kwi 2009 Posty: 45 Skąd: Bytom | Wysłany: Pią 29 Maj, 2009 |
|
| | Ja się golę pod pachami, często też na jądrach i wokół penisa! | |
| |
 |
limako12 Dołączył: 01 Lut 2009 Posty: 43 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 |
|
| Ja lekko przycinam w okolicach penisa, do zera na jądrach i skracam pod pachami... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
nonek Wiek: 32 Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 71 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 25 Cze, 2009 |
|
| | Łonowe przycinam (raz zgolilem na zero), pod pachami gole regularnie. Na rekach/nogach sobie rosna niech rosna. Na glowie strzyge a na rowku zostawiam, zzeby gorsze nie urosly. Na plecach brak i klacie brak. | _________________ Skype: nonek04137 | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 25 Cze, 2009 |
|
| Włosy łonowe jak i te w rowku to rosną do pewnej długości a później wypadają.
Jako dzieciak oglądałem jakiś program młodzieżowy i gadali tam właśnie na temat owłosienia
Tak wiec teoria że po goleniu jeszcze więcej rośnie nie sprawdza się w tym przypadku. | |
| |
 |
| |