Nocne brudne mysli |
Autor | Wiadomość |
boboslaw Wiek: 34 Dołączył: 28 Kwi 2009 Posty: 3 Skąd: baga | Wysłany: Sro 06 Maj, 2009 Nocne brudne mysli |
|
| od jakiegos czasu wystempuje u mnie problem z sennoscia otoz mam "brudne mysli" nie moge chyba z tego powodu zasnac non stop mam jakies mysli erotyczne a jak juz spie to krotko 3-4 godz i budze sie niewyspany mieliscie takie zajscia czy to normalne czy odbiegam od rzeczywistosci jakies porady?? | |
| |
 |
Znachorek Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 59 Skąd: Tarnobrzeg | Wysłany: Sro 20 Maj, 2009 |
|
| Taki wiek ;p Ja radze moze przed spaniem male co nieco z kolegom... tzn masturbacja tuz przed snem, moze to pomoze, jesli bardzo ci to przeszkadza to idz do seksuologa | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Czw 21 Maj, 2009 |
|
| Hmm.. male nieco z kolega? ;o
Boboslaw, mysle ze wiele osob takie cos ma.
Mi osobiscie tez takie cos sie zdarza, lecz nie przejmuje sie tym.
Nie budze sie jednak tak jak Ty, podniecony.
Moze rzeczywiscie moze byloby lepiej "wyproznic" sie przed snem (masturbacja) i pojsc spac nie bedac podnieconym? | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 21 Maj, 2009 |
|
| Raulus, myślę, że Znachorek pod określeniem "z kolegą" miał na myśli "z siusiakiem, penisem" | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Czw 21 Maj, 2009 |
|
| Randy, bardzo możliwe | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
|