What the fuck is that? ;) fotka |
Autor | Wiadomość |
DzikBagienny Dołączył: 30 Kwi 2009 Posty: 4 Skąd: wwa | Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009 What the fuck is that? ;) fotka |
|
| Od dłuższego czasu mam coś takiego jak na fotce. Ani to boli, ani swędzi ale za to denerwuje Kiedys samo znikneło, a ostatnio nie chce.
http://img134.imageshack....ge=img2257d.jpg | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | |
| |
 |
DzikBagienny Dołączył: 30 Kwi 2009 Posty: 4 Skąd: wwa | Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009 |
|
| nie no az takiej masakry to ja nie mam
Mam to juz ladnych pare miesiecy i sie nie powieksza.
Do jakiego lekarza z tym sie udac na zbadanie ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009 |
|
| Taa, kłykciny. Idź z tym do lekarza to Ci to wytną. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
DzikBagienny Dołączył: 30 Kwi 2009 Posty: 4 Skąd: wwa | Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009 |
|
| Umowilem sie do dermatologa na srode. Wolabym chyba jakis zabieg laserowy o ile to mozliwe | |
| |
 |
Berlin1910 Dołączył: 29 Kwi 2009 Posty: 2 Skąd: jestes?? | Wysłany: Pią 01 Maj, 2009 |
|
| DzikBagienny napisał/a: | Umowilem sie do dermatologa na srode. Wolabym chyba jakis zabieg laserowy o ile to mozliwe |
Zabieg laserowy wchodzi w gre:) lecz zapewne na poczatek dostaniesz maść:) | |
| |
 |
cotojest Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 4 Skąd: pl | Wysłany: Pią 01 Maj, 2009 |
|
| No prawdopodobnie kłykciny, poczytaj sobie
http://pl.wikipedia.org/w..._ko%C5%84czyste
lekarz Ci pewnie powie, ale to nie tylko jakaś tam narośl, a choroba wirusowa, może być groźna dla partnerki jeśli jest zarażona. | |
| |
 |
sea7 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 5 Skąd: pol | Wysłany: Czw 14 Maj, 2009 |
|
| ty a uprawiales juz sex i i z iloma partnerkami? bo wiesz czasami slyzsalem ze Grudki Perliste lubią sie narastac na siebie tworzac cos takiego... a widze ze prelaki tez masz...
bo HPV z nikad sie nie bierze mosial bys byc brudasem chodzic po ulicy nie myc rak i walic konia odlewac sie gdzei popadnie wiesz... maloprawdopodobne chyba ze szalales ostatnio troszku xD | |
| |
 |
DzikBagienny Dołączył: 30 Kwi 2009 Posty: 4 Skąd: wwa | Wysłany: Czw 14 Maj, 2009 |
|
| lekarz rozpoznał kłykciny, przepisał mi maść. i po 3 dniach stosowania ustapiło
Tak czy siak na hpv trzeba sie zaszczepic | |
| |
 |
paolo27 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 27 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 18 Maj, 2009 |
|
| Miał ktoś z Was badanie na HPV. Zbieram sie zrobić ale jakoś mała szczoteczka druciana wpychana do cewki moczowej to nie ciekawa perspektywa. Jak wrażenia z badania, bo podobni prawie nie bolesne? | |
| |
 |
|