plamy(krostki na naplecie) |
Autor | Wiadomość |
cezar99 Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 8 Skąd: niemce | Wysłany: Sob 16 Maj, 2009 plamy(krostki na naplecie) |
|
| Witam. Mam 14 lat i od 2 dni zauważyłem plamy na moim napletku..
Powiem szczerze dość często się mastrurbuję no ale to juz 4 rok od kiedy sie mastrurbuje i nigdy czegos takiego nie zauwazyłem.. aha i dodam że niedawno zmienilem żel pod prysznic.. i własnie po umyciu to chyba wyskoczyło.. Zdjecia moze nie sa dokładne.
Ale to wyglada tak że powstały takie jakby małe grudki na napletku i one troszeczke swedza.. sa koloru czerwonego.. i sa na całym napletku nie sa bardzo widoczne ale kiedys miałem gładki napletek a teraz taki chropowaty tak jakby..
LINK DO ZDJECI
POMOCY | |
| |
 |
Boss Wiek: 33 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Sob 16 Maj, 2009 |
|
| Zdjęcia są nieczytelne... ;p | |
| |
 |
cezar99 Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 8 Skąd: niemce | Wysłany: Sob 16 Maj, 2009 |
|
| a tak wogole naplet powinien byc talki bardzo gladki czi tak troszeczke chropowaty | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 16 Maj, 2009 |
|
| Oczywiście, że nie jest gładki jak szyba ale też nie ma być chropowaty. Coś pomiędzy. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Boss Wiek: 33 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Nie 17 Maj, 2009 |
|
| Ja mam tylko takie małe żyłki ale wylko w zwisie. Na serio jak się niepokoisz to idz do lekarza albo coś w tym stylu. ;] | |
| |
 |
neoadam Wiek: 25 Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 9 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 17 Maj, 2009 |
|
| cezar99 napisał/a: | i sa na całym napletku nie sa bardzo widoczne ale kiedys miałem gładki napletek a teraz taki chropowaty tak jakby |
wrzuc dokladniejsze fotki (moze nie z tak bliska), ale to rzeczywiscie moze byc zwykle uczulenie, wez na wszelki wypadek wapno i zmien zel... | |
| |
 |
cezar99 Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 8 Skąd: niemce | Wysłany: Nie 17 Maj, 2009 |
|
| sluchajcie to sa takie plamki jak na uczuleni od czegos jest ich najwiecej przy wejsciu nie wiem jak to sie nazywa przy wylocie z kad mocz leci.. i to swedzi.. aha i to sie robi suche.. ze tak jakby schodzi skóra.. a jezeli nie wiecie co to jest to dajcie mi choroby albo problemy jakies z samym napletkiem.
[ Dodano: Nie 17 Maj, 2009 ]
jak szukałem sobie na INTERNECIE to wszytskie objawy pasuja do tego problemu "Zapalenie żołędzi i zapalenie napletka" tak mi sie zdaje.. a jezeli zgadzacie sie to powiedzcie czym to leczyc.. smarowac czy cos?
[ Dodano: Nie 17 Maj, 2009 ]
odpisze ktoś PROSZE !!!!!!! | |
| |
 |
Mateuszekxd69 Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 3 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 18 Maj, 2009 |
|
| cześć. Mam ten sam problem i nie wiem jak z niego wyjść. Martwię się tym, lecz nic też nie robie. Ale widzę że robi się już coraz lepiej ;] zaczerwienienie powoli mi znika i swędzenia już nie czuje... chciałem sobie kupić maść CLOTRIMAZOL, ale nie zrobiłem tego, bo widzę, że wszystko wraca do normy. )) kosztuje on grosze około 4zł. Jak czytałem jest on najbardziej proponowany, więc jak tobie nic samo nie przechodzi - kup go !
Pozdrawiam, i życzę szczęśliwego powrotu do zdrowia. | _________________
| |
| |
 |
|