Krem Largo i inne kremy powiększjące |
Autor | Wiadomość |
novy1 Wiek: 42 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 59 | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 Krem Largo i inne kremy powiększjące |
|
| Z tego co wycztałem po necie, kremy usprawnijce penis są oparte na Largo. oryginalny Largo można jeszcze kupić po przystępnej cenie. Czy stosowł ktoś ten krem lub inny i czymógłby zdać sprawozdanie z działania. Ewentualnie coś polecić. Pozdr. | |
| |
 |
marcin060685 Dołączył: 18 Sty 2007 Posty: 40 Skąd: szczecin | Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 |
|
| ja uzywalem roznych gowien.. penimax, penis fit, penis xl ... to badziewie zero efektow.. kupielm sobie tydzien temu ten kem largo o ktorym wpomniales ze od niego si ezaczelo wszystko... i pierwszy tydzien uzywania i efekty sa.. nei mierze sobie wacka bo po co?? ale na oko widze ze jest jedrniejszy, erekcja jest6 mocniejsza i acus ogolnie jest taki wiekszy.. nie wierz w przyrosty zedu 5-10 zm.. to kit.. max 2 cm w ciagu roku jak ci urosnie to bedzie.. tak wiec tabletki won, i inne kremy.. zastosuj largo (w niebieskiej tubie) w sexshopie za jakies 60-80 zl 9w zaleznosci od sklepu) kemy poprawiaja erekcje, ukrwienie i ogolnie tak jakby napulchniaja czlonka. wiec mie na co mazyc o gigancie majac 15 cm w majtach ale i to jest dobre bo uniwersalne.. wiekszy nie wejdzie caly w kobiete ( i nie mozna si epowyzywac sexualnie) mniejszy nei jest zly.. tak wiec 15 cm to jets naprawde wystrarczajacy wacek (ja mam okolo 18) i jak wchodze caly w kobiee swoja to ona odczuwa bol (obijam sie o macice) ale krem largo nieco pogrubia wacka pprzez co sex jest naprawde taki glebszy i ostrzejszy | _________________ marcin060685 | |
| |
 |
sill Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 36 | Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 |
|
| A może polecicie coś na bardzo silną i długą erekcję?? U mnie problem wygląda tak,że na początku mi normalnie stoi, a później opada
Poradźcie coś.
[ Dodano: Pią 24 Sie, 2007 ]
Ludzie poradźcie coś!
[ Dodano: Wto 28 Sie, 2007 ]
Hejjj!! Pomóżcie!! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Carlos Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 3 Skąd: z domu | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| ja na razie Ci nic nie mogę polecić bo sam stosuję Penimax tabletki, niby one też są na to żeby nie mieć problemów ze wzwodem. zobaczymy jakie będą efekty:) | |
| |
 |
sill Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 36 | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| Poradźcie mi coś | |
| |
 |
derwish Dołączył: 23 Sie 2007 Posty: 17 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 29 Sie, 2007 |
|
| Kup dobie Black Stona taki maly sprej jak odswiezacz do ust...cos kolo 60zl | |
| |
 |
sill Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 36 | Wysłany: Sro 29 Sie, 2007 |
|
| A na co ten Black stone jest?? Bo ja potrzebuje coś takiego żeby penis przez cały stosunek był twardy. | |
| |
 |
derwish Dołączył: 23 Sie 2007 Posty: 17 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 29 Sie, 2007 |
|
| No tak on wlasnei na to jest....nawet jak sie spuscisz to po tym preparacie nie opadnie tak szybko | |
| |
 |
marcin060685 Dołączył: 18 Sty 2007 Posty: 40 Skąd: szczecin | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 |
|
| sill napisał/a: | żeby penis przez cały stosunek był twardy. |
z penisem jest tak jak z innymi miesniami.. postoi sztywny i twardy ale po czasie oslabnie zeby odpoczac. po chwili znbow wstaje.. wazne jest tes napiecie sexualne, jakiesfantazje erotyczne.. jak ci opada to pomysl sobei o czyms co najbardzoej cie podnieca, wyobrazaj sobei ze "to robisz" (to co cie podnieca)
pompki raczej nic nie ddza bo one na chwile tylko usztywniaja penisa. po skonczeniu "wysysania powietrza" z komory penis powraca to stanu pierwotnego.. mozesz zastosowac cos co zatrzymuje krew w penisie (ciasna prezerwatywe albo gumke do wlosow - to dziala nawet bardzo. zwlaszcza gumka do wlosow penis staje sie tak nabrzmialy ze az strach go dotykac. ale jednoczenie jest tez bardzo razliwy na dotyk i mozna za wczesnie dostac orgazmu) | _________________ marcin060685 | |
| |
 |
deck22 Dołączył: 15 Paź 2007 Posty: 2 Skąd: polska | Wysłany: Nie 18 Lis, 2007 |
|
| Jak wyglada oryginalne pudelko Kremu LARGO?? ostatnio sobie kupiłem tylko nie wiem czy to nie podrobka... po jednej stronie jest napisane po niemiecku a po drugiej stronie po rosyjsku ;/ | |
| |
 |
amadeus Dołączył: 15 Sie 2006 Posty: 44 | Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 |
|
| Ja sam nigdy czegoś takiego nie kupiłem (bo wstydzę się przed żoną), ale na allegro sprzedają takie:
 | |
| |
 |
mirek18 Wiek: 36 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| ja mam swoje 14 cm i zadnej kobiecie z ktora sie kochalem nie zawadzal problemow z erekcja te znie mam ani z zwodem kazde dnia o poranku maszt do gory | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
mastra Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 62 | Wysłany: Wto 01 Sty, 2008 |
|
| ale sie pochwaliłes i tyle do tematu wniosłes | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Kolosal Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 1 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 16 Maj, 2009 |
|
| sill, Wydaje mi sie że na Twoj problem dobrym rozwiążaniem będzie pierścień sylikonowy ktory kosztuje pare zl < 10 także można to wyprobować
A ja tam efekty stosowania tabletek Penimax ?? Jaki przyrost ??
Pozdrawiam | |
| |
 |
AJEMdeMASTER Dołączył: 01 Lut 2012 Posty: 1 Skąd: berlin | Wysłany: Sro 01 Lut, 2012 |
|
| derwish napisał/a: | Kup dobie Black Stona taki maly sprej jak odswiezacz do ust...cos kolo 60zl |
Black Stone to produkt na opoznienie wytrysku, a nie na utwardzenie penisa
na jakis ziolach,. Nie dzialajacy...
Polecam jak ktos za szybko konczy "stud 100" lub "super dragon 6000" mozna je na allegro kupic.. dragon tanszy i lepszy.. oba zawieraja lidokaine (uzywaja tego dentysci do znieczulania zebow) 3-5 psikniec i mozna go mlotkiem walic
Wszystkie 3 testowalem na sobie (mam sklep z tym)
wiem ze nie ten dzial, ale tam ktos zle napisal wiec go poprawiam.. | |
| |
 |
|