Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Małe pytanko ;)
Autor Wiadomość
Kubasniak 

Wysłany: Nie 10 Maj, 2009   Małe pytanko ;)

Siema, mam pytanie, zastanawiam sie od dluzszego czasu nad obrzezaniem, ale nie wiem czy to jest konieczne... sprawa z moim wackiem wyglada tak:
Mam troche jakby niepotrzebnej skory, tak jakby nad żołędziem taki trojkat z tej skory jest.
W luznym stanie moge naciagnac mojego zolnierza, ale jak stoi to nie moge, tylko troche, bo ta "niepotrzebna" skora jest jakby za wąska jak mi stoi.

Teraz mam pytanie, czy to na pewno stulejka? Czy jest jakas inna metoda zebym mogl naciagnac penisa przy wzwodzie do konca? Czy jest jakas metoda? Pamietam jak bylem maly, tak okolo 7 lat mialem, mialem wizyte u lekarza i kazal naciagac penisa po kąpieli, hmm robilem tak i tylko hmm odlepilem skore od zoledzia, ale w wzwodzie nie moge juz naciagnac... Hmm prosze o odpowiedz, czytalem rozne fora itp. Jesli taki temat juz jest, albo podobny to prosze o linka bo nie znalazlem a juz chyba 3h siedze na tych forach, ale wolalbym jakby ktos byl dobry i cierpiliwy i odpisal mi na te pytania w tym temacie :)

Pozdrawiam, Kuba.

[ Dodano: Nie 10 Maj, 2009 ]
Zapomnialem dodac ze mam 17 lat ;)

randy 

Wysłany: Nie 10 Maj, 2009   

Kubasniak napisał/a:
Mam troche jakby niepotrzebnej skory, tak jakby nad żołędziem taki trojkat z tej skory jest.
W luznym stanie moge naciagnac mojego zolnierza, ale jak stoi to nie moge, tylko troche, bo ta "niepotrzebna" skora jest jakby za wąska jak mi stoi.

:roll: Hmmmmmm. Zrób jakieś zdjęcia i wklej to będzie wiadomo o co chodzi, bo opis to lekko zamotałeś.

Kubasniak napisał/a:
Jesli taki temat juz jest, albo podobny to prosze o linka bo nie znalazlem a juz chyba 3h siedze na tych forach

Chyba nie na tym forum! Bo tutaj takich tematów jest od groma. Chyba cały ten dział, w którym umieściłeś temat jest o stulejce - wystarczy poczytać.

Ale jak już odpisuję, mimo nieco zawiłego Twojego opisu, wydaje mi się, że masz stulejkę. I teraz albo możesz próbować to rozciągać, jeżeli stulejka nie jest zbyt duża (jak? - szukajka prawdę Ci powie :) ), albo iść na zabieg.

Pozdrawiam!

Odpowiedz do tematu