NIE MOZNA POWIEKSZYC PENISA !!?? |
Autor | Wiadomość |
Uyztkownik Dołączył: 08 Lis 2007 Posty: 6 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 08 Lis, 2007 NIE MOZNA POWIEKSZYC PENISA !!?? |
|
| Bylem jakis miesiac temu u lekarza... chcialem sie doradzic odnosnie metod powiekszania penisa. Ktora, z nich by polecil i czy wogole jest sens...
Powiem wam tak... ten lekarz sie na mnie popatrzyl i powiedzial wprost... ZEBYM NIE WIERZYL W ZADNE BAJKI ODNOSNIE POWIEKSZANIA PENISA. Wedlug niego nie pomagaja zadne cwiczenia, przyrzady itp itd. Jedynie mozna nabawic sie przez to problemow.
No i badz tu madry... Napatrzylem sie na posty niektorych o super efektach. A teraz mam banie... bylem juz zdecydowany kupic andropenisa i juz sam nie wiem...
Prosze o jedno... zeby wypowiedzial sie ktos kto kupil jedno z takich urzadzen... i czy rzeczywiscie przynioslo jakiekolwiek efekty.... czy nabawil sie przy tym jakichs problemow... i NAJWAZNIEJSZE... czy teraz po tym wszystkim jego penis dziala tak jak nalezy...
Z gory dzieki... mam nadzieje, ze rozwieje to wiele watpliwosci... prosze o powazne posty bo na prawde jestem o krok od depresji... Pozdrawiam | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Czw 08 Lis, 2007 |
|
| lekarz mowi prawde a tamte sposoby to naciaganie | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
Uyztkownik Dołączył: 08 Lis 2007 Posty: 6 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 08 Lis, 2007 |
|
| Skad wiesz...? Twoja subiektywna ocena? Czy moze probowales i sie nie udalo...? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
rutland 
Wiek: 35 Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 34 Skąd: Croft Manor | Wysłany: Czw 08 Lis, 2007 |
|
| Ja ćwiczyłem 2 miesiące te ćwiczenia z e-booka i to bardzo solidnie... Nie zauważyłem żadnej różnicy... I wg mnie to prawda że domowymi sposobami nie wydłużysz penisa... Jedynie metodą chirurgiczną ale efekty też nie są spektakularne... | |
| |
 |
Uyztkownik Dołączył: 08 Lis 2007 Posty: 6 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 08 Lis, 2007 |
|
| No czyli cwiczenia przegrywaja 0:1 A te urzadzenia...? bo widze, ze zdania na temat ich skutecznosci sa podzielone...
[ Dodano: Pią 09 Lis, 2007 ]
Ehhh czyli nikt nie odpowie czy po cwiczeniach przyrzadami wszystko bylo ok jesli chodzi o penisa...??????????????? | |
| |
 |
Tabs Dołączył: 14 Gru 2007 Posty: 24 Skąd: miasto | Wysłany: Pią 01 Maj, 2009 |
|
| Powiększenie jest tylko operacyjne reszta są to chwilowe doraźne efekty. | |
| |
 |
Wtajemniczony Wiek: 33 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Nie 03 Maj, 2009 |
|
| Uyztkownik napisał/a: | Napatrzylem sie na posty niektorych o super efektach. |
Jak myślisz, ile złotówek wzieli za te posty ? | | |
| |
 |
komplex22 Wiek: 42 Dołączył: 15 Lut 2009 Posty: 1 Skąd: ,,,,,,,,,,, | Wysłany: Sro 06 Maj, 2009 |
|
| | |
| |
 |
|