Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dziwna plamka z jednej strony mojego GURU ; /
Autor Wiadomość
skiey 

Wysłany: Wto 14 Kwi, 2009   Dziwna plamka z jednej strony mojego GURU ; /

Hi, od kilku dni (ok 3) wyskoczył mi lekki obrzęk i zaczerwienienie z jednej strony trzonu, dokładniej pod napletkiem, gdy go zdejme. Miałem już takie coś i przechodziło po kilku dniach, lecz teraz jest coś nie halo. Czasem swędzi, rzadziej boli. Skóra jest czerwona, a na żołędziu także są widoczne małe przebarwienia. Co to może być ? To coś groźnego ? Jakaś maść tabsy ?

emil438 

Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009   

nie wiem co polecić pewnie wizyta u dermatologa. może zdjęcie zamieść to będzie łatwiej doradzić.

skiey 

Wysłany: Wto 28 Kwi, 2009   

Od tamtego czasu zaczerwienienie przeszło ale teraz znowu sie pojawiło. Skóra pod żołędziem jest slupchnieta i czerwona, troche swedzi. Czy jest to cos groźnego ? Miałem już takie "podrażnienie" kilka razy. mam podejrzenie ze to od mydla (jakies fa w plynie) którym pucuje wacka. z czasem przechodzi ale to irtyujące.

penis.com.pl
bathmate
3tom 

Wysłany: Sro 29 Kwi, 2009   

Do mycia wacka nie używaj za dużo mydła bo to podrażnia i nie pucuj go za bardzo.
Przemywaj Rivanolem, powinno pomóc.

Odpowiedz do tematu