Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     yhhh pomocy?
Autor Wiadomość
El 

Wysłany: Nie 26 Kwi, 2009   yhhh pomocy?

Witajcie nie wiem ile kobiet pałęta sie na tym forum ale dołącze do Was

przechodząc od razu do rzeczy. Jestem z moim mężczyzną prawie 2 i pół roku i chcielibyśmy zacząć coś teges.. no ale oczywiście przeszkadza.. <muzyka grozy> STULEJ! ;< nie wiem jaką ma czy pełną czy niepełną bo nie rozróżniam tego zbytnio, bynajmniej to nie byłby problem gdyby.. nie był cukrzykiem.. (typ 1) jak wiadomo u diabetyków wszelkie rany ciężko się goją i pozatym nie zabardzo mogą przebywać pod narkozą.. ehh cały czs od niego słysze że załatwi to w tym miesiącuy, za miesiąc to samo i tak już sie przeciąga od półtora roku jak sie dowiedziałam o jego schorzeniu.. ( nie chodziło wtedy o seks tylko o jego komfort) czy ktoś z Was zna kogoś kto miał podobny problem z takim stanem zdrowia, albo pomoże mi na własnym przykładzie? Zaznacze jeszcze dwie rzeczy on nie ma za bardzo jak liczyć na rodziców ( są po rozwodzie ) i mieszka z nieodpowiedzialnym ojcem, do tego ma 17 lat.. pomóżcie.. prosze..

pozdrawiam El

radi 

Wysłany: Pon 27 Kwi, 2009   

1. Dopilnuj, żeby trafił do urologa, bo tylko lekarz może mu pomóc.
2. Jeśli chcesz go wesprzeć psychicznie powtarzaj mu często, że jest wspaniałym mężczyzną. Faceci kochają takie komplementy, które podbudowują ich męskie ego, choć się nie przyznają :mrgreen:

El 

ta tylko nie wiem jak cukrzyca współgra z taką operacją poprostu..

penis.com.pl
viamax
3tom 

El napisał/a:
pozatym nie zabardzo mogą przebywać pod narkozą

To się robi w znieczuleniu miejscowym.
El napisał/a:
Zaznacze jeszcze dwie rzeczy on nie ma za bardzo jak liczyć na rodziców ( są po rozwodzie ) i mieszka z nieodpowiedzialnym ojcem, do tego ma 17 lat.. pomóżcie.. prosze..

Jak jest niepełnoletni to musi mieć zgodę rodziców na zabieg.

El 

tak tak wiem :) dziękuje za odpowiedzi :)

Seba081 

Wysłany: Wto 28 Kwi, 2009   

Ci faceci... Stulejka całkowita jest wtedy kiedy wcale nie może ściągnąć napletka.
Jeśli problem jest tylko przy wzwodzie to ma częściową stulejkę.
Przy częściowej można zwlekać ale jak ma całkowitą to powinnaś wiedzieć że może
Cie zarazić jakimś syfem. Pod napletkiem rozkłada się sperma, mocz oraz naskórek.
Taki wybuchowy mix który na dłuższą metę prowadzi do stanu zapalnego dróg moczowych
a w skrajnych przypadkach nawet raka.

El 

Wysłany: Sro 29 Kwi, 2009   

o rany... w takim razie ma całkowitą.. to aż takie poważne choróbska mogą sie przypałętać? próbuje go jakoś zmobilizować ale jakoś cały czas uważa że jest coś ważniejszego.. prawdopodobnie pójdzie dopiero za rok (jak skończy 18 lat) bo w tym momencie nie ma z kimś pójść a jako niepełnoletni to n sobie może ;/ ehh musimy coś wymyśleć dziękuje :)

Seba081 

Wysłany: Pią 01 Maj, 2009   

Jak bym był kobietą to kopnął bym takiemu do dupy za zaniedbywanie higieny osobistej.

El 

Wysłany: Wto 05 Maj, 2009   

on go myje co 2 dni 'od środka'..

Odpowiedz do tematu