Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pierwsze koty za płoty
Autor Wiadomość
misiak80 

Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009   Pierwsze koty za płoty

Dziękuję bardzo administratorowi za dodanie tego tematu i zapraszam do dyskusji.
Kto "pochwali" się swoim sprinterskim problemem?
Może macie jakieś opracowane metody, środki, aby sobie z nim poradzić?
Mnie niestety męczy ta przypadłość - i nie prawdą jest, że z czasem mija (w każdym razie nie zawsze), ja uprawiam już sex lat kilkanaście i niestety - nie poprawia się....

misiak80
Gość
Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009   Re: Pierwsze koty za płoty

Wydłużanie czasu do ejakulacji można ćwiczyć podczas masturbacji,a jak robi to kobieta to przyjemne z pożytecznym. Czy problem występuje też jeżeli współżyjesz po raz kolejny w danym dniu? Jeśli wtedy już nie to znaczy, że po prostu musisz częsciej. Jeżeli jednak przy kolejnych "razach" problem jest taki sam pozostaje kwestia stresu. Stresujący tryb życia może powodować wcześniejszy wytrysk tak jak problemy z erekcją. Czasem może to być też napięcie związane z samym współżyciem: "Czy stanę na wysokości zadania?" "czy znowu nie skończe za wcześnie?" oraz ewentualne kompleksy. Tu pomóc może sama wyrozumiała kobieta. Najczęsciej to pomaga. Jeżeli jednak nie to poszukaj w necie o ejakulacji. Na pewno znajczesz więcej o tym jak w naturalny sposób opóźnić wytrysk.

perma 

Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009   

ja dostałem hormony od urolga podobno ma pomóc

penis.com.pl
tabletki penilarge
guciozal 

Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009   

No chwile, perma przed chwilą mówiłeś o potencji, a teraz piszesz w temacie o przedwczesnym wytrysku.

Wtajemniczony 

Wysłany: Nie 03 Maj, 2009   

Kolejna genialna dyskusja. Trochę śmiechu będize :)

Odpowiedz do tematu