Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pytanie
Autor Wiadomość
Markusek 

Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009   Pytanie

Witam. Mam 14 lat i mój penis mierzy 15.5 cm. Czy w przyszłości dużo urośnie ? Wiele czytałem i wszędzie jest stwierdzone że gdy penis jest zbyt duży to partnerka ma nie udany stosunek.

randy 

Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009   

Z takim pytaniem kolego to do wróżki lepiej - tutaj nikt Ci nie odpowie. Tak już jesteśmy zbudowani: jeden jest wyższy, drugi niższy, jeden grubszy, drugi chudszy. Podobnie jest z penisem. Nikt nie jest w stanie stwierdzić jakiego będziesz miał jak dorośniesz. A co do udanego stosunku to i tak najwięcej zależy od techniki.

Pozdrawiam!

konsi52 

Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009   

@up
Niby tak... Ale tą technikę trzeba gdzieś wypracować no nie? :P

penis.com.pl
penilarge krem
randy 

Wysłany: Nie 26 Kwi, 2009   

konsi52, zgadza się - trening czyni mistrza. Ale nie zmienia to faktu, że nikt nie jest w stanie przewidzieć, jak dużego ktoś będzie miał penisa gdy dorośnie. Ja tylko odpowiedziałem na pytanie i wskazałem drogę: nie rozmiarem się martwić tylko odpowiednią techniką! :wink:

Pozdrawiam!

ja_89 

Wysłany: Wto 28 Kwi, 2009   Re: Pytanie

Markusek napisał/a:
Witam. Mam 14 lat i mój penis mierzy 15.5 cm. Czy w przyszłości dużo urośnie ? Wiele czytałem i wszędzie jest stwierdzone że gdy penis jest zbyt duży to partnerka ma nie udany stosunek.

15,5 to sporo, ja na twoim miejscu bym skakał z radości, biorąc pod uwagę twój wiek. Ja mam 20 lat i 17cm mi wystarcza w zupełności, a i tak niektóre mówiły, że mam dużego. W każdym razie mam udane życie seksualne :) ile razy można powtarzać że rozmiar nie ma znaczenia?

konsi52 

Wysłany: Sro 29 Kwi, 2009   

@up
Tak, ale wszyscy mówią, że liczy się technika, ale właśnie jest jedno "ale". Jeśli nie miałeś nigdy kontaktu z dziewczyną, a ci na niej zależy i nie chcesz wyjść na totalnego idiotę, że "nic nie umiesz" w tych sprawach, to takie dziwne to troche no nie?

ja_89 

Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009   

@up
ja nie twierdze, że technika nie jest potrzebna, mówię tylko, że taki rozmiar jest jak najbardziej odpowiedni.
To oczywiste, że trzeba jakoś zacząć, nie martw się, nikt nie jest mistrzem od razu :)

randy 

konsi52, z drugiej strony, jeżeli dziewczynie zależy też na tobie, to powinna zrozumieć, że nie miałeś wcześniej kontaktów seksualnych i za pierwszym czy drugim razem może coś pójść nie tak jak byście oboje tego oczekiwali. Wszystko rozbija się o to, aby znaleźć odpowiednią partnerkę, która okaże wyrozumiałość, i z którą będziesz mógł nabrać doświadczenia. Tak jak piszesz w swoim poście może zdarzyć się wówczas, gdy swój pierwszy raz będziesz chciał przeżyć na siłę, bo koledzy z podwórka się chwalą, że już są po, a Ty stwierdzisz, że nie możesz być gorszy. Pamiętaj, chwalić to się każdy może!

Pozdrawiam!

konsi52 

No w sumie macie rację thx :P

Odpowiedz do tematu