Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     A co po operacji?
Autor Wiadomość
Lol_84

Wysłany: Pią 28 Paź, 2005   A co po operacji?

Słuchajcie mam pytanko jestem po operacji spodziectwa mam 12cm/12cm nie jest to rewelacja dlatego chcialbym cos z tym zrobic, zastanawiam sie czy te wszystkie cwiczenia,urzadzenia itp. w moim przypadku beda skuteczne i najwzniejsze czy beda bezpieczne?

saturn

Wysłany: Nie 15 Sty, 2006   Re: A co po operacji?

nie martw sioe tak rozmiarem, ja mialem 7 operacji spodziectwa i mam tylko 11cma poza tym to mi pszeszkadza w trakcie.... i z powodu stresu prawie kazde barabara konczy sie tym ze mi opada.tak wiec nie zrob tego bledu co ja i nie przejmuj sie tynmm za bardzo12cm w pelni potrafi zadowolic kobite. jak sie cos dowiem o sposobach przedluzania to dam ci znac . mozesz mi wyslac twoj e mail na saturn1995@interia.pl
:idea:

hildegrant

Wysłany: Sro 22 Mar, 2006   

tak sobie czytam i w sumie nie rozumiem...
po tak powaznych operacjach nie powinniscie sie przejmowac wielkoscia, tylko tym ze w ogole mozecie...
watpie by cwiczenia czy niedajboze powiekszanie cos tu pomogly, tutaj raczej powinien wkroczyc psycholog...jesli jestes zoperowany, nie jestes gorszy, tyle ze trzeba w to naprawde uwierzyc :wink:

penis.com.pl
bathmate
lusak

Wysłany: Wto 31 Paź, 2006   hi

a macie skórkę? na główce?
ja nie mam:( ale jakoś sobie radze
lusak5@wp.pl

pajak12

Wysłany: Nie 18 Lut, 2007   

lusak - a po co Ci skórka? ja nigdy nie miałem, przed operacją spodziectwa tylko nieznacznie od góryi mi to nie przeszkadzało nigdy. Przynajmniej higiena jest pewniejsza ;)

Odpowiedz do tematu