tu sa zdjecia i ten sam opis co ponizej, pomocyy!! |
Autor | Wiadomość |
sebus1992_15 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 1 Skąd: toruń | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 tu sa zdjecia i ten sam opis co ponizej, pomocyy!! |
|
| Witam!
mam 17 lat, moj żołądz byl zawsze gladki az do.. dzis rana, wczoraj wieczorem nie bylo nic, kompletnie. wstaje rano patrze i jakis dziwny sie zrobil ;O nie wiem o co chodzi, dziwnie to wyglada. Fitki troche nie wyrazne bo z kom, opisze troche bedzie latwiej. Na żołędziu wyskoczyly mi jakies czerowe plamki, nie swedzi ani nie boli.
przewaznie myje sie mydlem (codziennie rano i wieczorem), myje odkrytego zoledzia i nigdy takie cos sie nie dzialo..
dosc czesto sie masturbuje, po umyciu sie wieczorem tez mi sie zdarzylo al epozniej jakos zasnalem i nie umylem po masturbacji, ale chyba 1 raz to nie od tego..
Co myslicie o tym przypadku? jutro kupie Rivanol, zamiast mydla bede uzywal. Myslicie ze trzeba isc do lekarza? (troche sie krepuje) ps. nie wspolzylem jeszcze (chcialbym zaczac jakos niedlugo a tu takie cos..)
http://www.fotosik.pl/pok...332c782d0d.html
http://www.fotosik.pl/pok...05011e45d5.html | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 |
|
| Seba nie zakladaj nowych tematow, jeden starczy
Ja ekspertem nie jestem, moim zdaniem jesli to nie zejdzie samo do 3 dni to najlepiej isc do lekarza. Kiedys po masturbacji dostalem wysypki, mialem juz tak pare razy i do dzisiaj nie wiem dlaczego tak mam.
W moim przypadku samo to zeszlo, juz nastepnego dnia bylo lepiej. | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 |
|
| To może być od nadmiaru mydła. Penis to nie palec. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
emil438 Wiek: 34 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 32 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 |
|
| ja po waleniu konia też miałem coś takiego ale zaraz mi zeszło. jesli będziesz się to utrzymywało to polecam wizytę u specjalisty. | |
| |
 |
przemko110 Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 12 Skąd: Zielona Gora | Wysłany: Pon 27 Kwi, 2009 |
|
| Samo zejdzie tylko teraz pewnie trochę swędzi ,zacznie się wysłuszac i łuszczyc, muszę znalezc nazwe kremu który uzywałem na to nie pamietam nazwy teraz wiem tylko ze jest bez recepty w aptekach postaram się przypomniec jak się nazywal | _________________ Powiekszanie penisa
Przedwczesna ejakulacja | |
| |
 |
|