ONA zaspokaja mnie ustami |
Autor | Wiadomość |
cfnm82 Dołączył: 27 Gru 2006 Posty: 2 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sro 27 Gru, 2006 ONA zaspokaja mnie ustami |
|
| Mam pytanie:-)
Jakie zagrożenia czychają na mnie w przypadku uprawiania sexu oralnego (tzn. ONA zaspokaja mnie ustami) z przypadkową partnerką??
Dziękuje za odpowiedź!
Ps.To moj pierwszy wpis:-) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!! | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 27 Gru, 2006 |
|
| według ksiażek sex oralny może nies ze soba zarażenia prawie taki jak prze normalnym stosunku np zarażenie wirusem HIV czy opryszczka(wirus opryszczi wystepujacej na twarzy może sie zmytowac i przemienic w opryszczke narzadów rodnych)
jest to mniejsze ryzyko gdyż wystepuje szczególnie wtedy gdy w ustach ,na penisie jest rana i krew dostanie sie do krwioobiegu ale nie musi byc to ranka widzialna gołym okiem wystarczy milimetralne przerwanie naskurka. jest mniejsze ryzyko zapalenia kiłą czy zapeleniem watroby typu b i c ogólnie też nie jest to bezpieczne i polecaja stosowanie gumy chodz wiadomo wtedy doznanie sa dużo dużo gorsze
ps. mam nadzieje że post pierwszy ale nie ostatni zapraszamy czesciej:) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
cfnm82 Dołączył: 27 Gru 2006 Posty: 2 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sro 27 Gru, 2006 |
|
| A zatem najlepszym rozwiązaniem jest "lodzik" przez gumkę, i tego bezsprzecznie trzeba się trzymać!!!
Dziekuje za odpowiedz :-*
Ps.Stosowanie do tego celu prezewatyw smakowych jest dobrym pomysłem?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 27 Gru, 2006 |
|
| cfnm82 napisał/a: | A zatem najlepszym rozwiązaniem jest "lodzik" przez gumkę, i tego bezsprzecznie trzeba się trzymać!!!
Dziekuje za odpowiedz :-*
Ps.Stosowanie do tego celu prezewatyw smakowych jest dobrym pomysłem?? |
ja osobiscie nie lubie tego typu sexu ale uważam że smakowa napewno lepsza niz zwykła! chyba że np jakas swiecąca w ciemnosci fluorestencyjna czy jakos tak też bylaby ciekawa:) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Czw 28 Gru, 2006 |
|
| a nie lepiej oral bez gumki z jednym partnerem?
po cholerę się puszczać jak latawica?
później będziesz tego żałował... | |
| |
 |
facet1989 
Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 46 Skąd: kraków | Wysłany: Czw 16 Kwi, 2009 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | a nie lepiej oral bez gumki z jednym partnerem?
po cholerę się puszczać jak latawica?
później będziesz tego żałował... |
piękna słowa | _________________ Wygodna i najtańsza na rynku oferta zakupu prenumeraty gazet i czasopism
 | |
| |
 |
|