Grzybica - czym leczyć ?? |
Autor | Wiadomość |
mietek158 Wiek: 44 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 3 Skąd: lok | Wysłany: Sro 15 Kwi, 2009 Grzybica - czym leczyć ?? |
|
| Witam czym leczyć grzybicę ?? czy to grzybica czy coś innego ..??
niżej zdjęcia
dzięki ... | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sro 15 Kwi, 2009 |
|
| To nie jest grzybica. | |
| |
 |
mietek158 Wiek: 44 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 3 Skąd: lok | Wysłany: Sro 15 Kwi, 2009 |
|
| czyli to coś innego uczulenie czy co ?? da się to jakoś zdiagnozować i czym to leczyć jeżeli wymaga leczenia - dzięki | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
guciozal Wiek: 31 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 15 Kwi, 2009 |
|
| To chyba nie jest nic ... prosaki? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 15 Kwi, 2009 |
|
| Troszkę zaczerwieniony żołądź ale nie widać aby była to grzybica. Masz jeszcze jakieś objawy opróćz zaczerwienienia? Mam na myśli tutaj nieprzyjemny zapach, swędzenie, łuszczenie się skóry na żołędzi? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
mietek158 Wiek: 44 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 3 Skąd: lok | Wysłany: Sro 15 Kwi, 2009 |
|
| nieprzyjemny zapach tak , łuszczenie się skóry raczej nie , swędzenie też raczej nie , staram się jak mogę o higienę , możliwe jak wyczytałem na innych postach że to wina mydła , bo im bardziej się staram tym jakby gorzej . Jak możecie polecić jakiś lek to zakupię , ogólnie nic mi się nie dzieje ale to taki "dyskomfort"
ps. Fajnie że takie forum jest i że specjaliści się wypowiadają . dzięki | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 15 Kwi, 2009 |
|
| Zmień mydło i proszek do prania to na początek. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sro 15 Kwi, 2009 |
|
| Tak naprawdę to ja nie wiem o co Tobie chodzi? Dla mnie jest to normalny penis. Jeśli chodzi Tobie o grudki perliste /te na koronie żołędzia/ to z nimi nic się nie robi tym bardziej, że są małe. A jeśli chodzi o zaczerwienienie i nieprzyjemny zapach to przemywaj Rivanolem i używaj mniej mydła. Do przemycia główki wystarczy trochę mydła lub żelu i trzeba spłukać wodą. Jeśli jesteś uczulony na mydło to dochodzi do podrażnienia i im bardziej myjesz tym zapach jest bardziej nieprzyjemny. | |
| |
 |
|