Mam problem |
Autor | Wiadomość |
rafipno Wiek: 43 Dołączył: 04 Kwi 2009 Posty: 2 Skąd: Piaseczno | Wysłany: Sro 08 Kwi, 2009 Mam problem |
|
| Czy kłykciny kończyste mogą wystąpić 3 lata po stosunku dziś idę do dermatologa dostałem skierowanie od urologa a czy wie ktoś może jest jakaś bardzo podobna choroba.Dodam jeszcze ze kupiłem jakiś czas temu nowe majtki i dostałem po tym jakiegoś uczulania oczywiście przestałem je nosić bo od razu miałem wszystko czerwone i piekło jak nie wiadomo co wskoczylem wtedy do wanny minęło od tego czasu kilka mieśięcy. Niedawno sie w jednym miejscu zaczerwieniło i pojawiła się narośl w jednym miejscu ale sie powiększa . Wieczorami swędzi trochę i czasem piecze . | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 08 Kwi, 2009 |
|
| Drogi zakażenia wirusami HPV mającymi predylekcję do okolic płciowych: przenoszenie zakażenia wirusem HPV może nastąpić przez każdy typ kontaktu seksualnego. U ponad 75% osób, które miały kontakt seksualny z partnerem, u którego występowały brodawki narządów płciowych, rozwiną się objawy choroby w przeciągu 3 miesięcy. Stosowanie prezerwatyw zmniejsza ryzyko infekcji o około 75%. Częste są również przypadki autoinfekcji wirusem, z innych okolic ciała (HPV 2).
Więcej tu:
http://pl.wikipedia.org/w..._ko%C5%84czyste | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
rafipno Wiek: 43 Dołączył: 04 Kwi 2009 Posty: 2 Skąd: Piaseczno | Wysłany: Pią 10 Kwi, 2009 |
|
| dobra juz wiem ze je mam dostałem lekarstwo na to | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|