Zakrzywiony penis-ćwiczenia |
Autor | Wiadomość |
Admer Dołączył: 20 Lis 2008 Posty: 5 Skąd: Polska xD | Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009 Zakrzywiony penis-ćwiczenia |
|
| Witam.
Mój penis jest w trakcie wzwodu zakrzywiony lekko w dół.Przy podstawie idzie w górę,a potem jest prosto jak "pistolet".Są jakieś ćwiczenia by wyprostować mojego penisa?
PS. 14 lat mam. | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009 |
|
| Nie ma takich ćwiczeń. Dużo osób ma zakrzywione penisy. | |
| |
 |
konsi52 Wiek: 30 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 69 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009 |
|
| Mój jest lekko zakrzywiony w dół i się nie przejmuję ;D Poczytałem na tym forum i dużo się dowiedziałem ;] | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
potency 
Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 25 Skąd: Włoszczowa | Wysłany: Pią 17 Kwi, 2009 |
|
| Jeśli nie masz Pejroniego choroby to spróbuj tych ćwiczeń na skrzywienie penisa | |
| |
 |
krzywiutenki Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: ruchawic | Wysłany: Pią 15 Maj, 2009 |
|
| Witam.
A gdzie są napisane te ćwiczenia na zakrzywionego członka? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 15 Maj, 2009 |
|
| www.google.pl wpisujesz skrzywienie penisa. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
krzywiutenki Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: ruchawic | Wysłany: Sob 16 Maj, 2009 |
|
| Kolego w google.pl to ja już szukałem wiele razy. Natrafiłem na to forum i jeżeli ktoś zna jakaś stronę to proszę o podanie linka. Będę bardzo wdzięczny, bo poprzednia odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje.
Pozdrawiam
[ Dodano: Sob 16 Maj, 2009 ]
"Leczenie polega na elipsoidalnym wycięciu fragmentu osłonki białawej po stronie przeciwnej skrzywieniu. Skrzywienia prącia nie można skorygować żadnymi ćwiczeniami ani metodami nieoperacyjnymi."
http://zdrowie.onet.pl/14..._seksuolog.html
Tylko tyle znalazłem i proponuję to gdzieś na wstępie napisać, bo chyba zawsze będą pytania 'jak wyprostować', a w powyższym cytacie jest wyraźnie napisane, że nie ma na to ćwiczeń poza operacją.
Cofam moje pytanie.
Pozdrawiam krzywych ;P i się nie przejmować | |
| |
 |
Admer1 Wiek: 34 Dołączył: 16 Lis 2009 Posty: 7 Skąd: Tam gdzieś | Wysłany: Pon 16 Lis, 2009 |
|
| przepraszam za odświerzanie tematu (i za nowe konto,zapomniałem hasła) ale czy moglibyście podać mi temat w którym są ćwiczenia na rozciągnięcie napletka?
Nie umiem znaleźć na forum ;/ | |
| |
 |
potency 
Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 25 Skąd: Włoszczowa | Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 |
|
| Ćwiczenie Bartka tylko nie piszcie, że można to znaleźć na innych stronach. | |
| |
 |
Admer1 Wiek: 34 Dołączył: 16 Lis 2009 Posty: 7 Skąd: Tam gdzieś | Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 |
|
| Wydaje mi się, że to jest płatne. A jakieś darmowe ćwiczenia?
Proszę o odpowiedź.
[ Dodano: Wto 08 Gru, 2009 ]
Przepraszam, że odświerzam temat, ale nikt nie napisał postu od 27 listopada!
Może ktoś poradzi, czy są jakieś ćwiczenia powiększające napletek? | |
| |
 |
kenshirou Dołączył: 17 Lut 2010 Posty: 4 Skąd: Z Dupy | Wysłany: Sro 17 Lut, 2010 |
|
| PORADNIK STRONA 31-34 chyba | |
| |
 |
|