Zbiot krostek pod żolędziem ( ta skóra) |
Autor | Wiadomość |
Andrzej1x1 Dołączył: 30 Mar 2009 Posty: 3 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
pesent1990 Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 11 Skąd: Ruda śl. | Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 |
|
| nie pamietam jak sie to nazywa, ale tez cos takiego mam, to ponoc normalne i wiele oosb to ma. wiec nie przejmuj sie szczegolnie | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 |
|
| Prosaki. Z tym się nic nie robi. W niczym kompletnie nie przeszkadza i nie jest to choroba. Poczytaj tu na forum było poruszane wiele razy. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Andrzej1x1 Dołączył: 30 Mar 2009 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 |
|
| ale nie chodzi o te kropki na jajach i penisie ale takie jakby białe grudy skupiska ponizej zoladzia na tej skurze | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 |
|
| http://img16.imageshack.u...e=image2lgj.png
Faktycznie na tym foto lekko da się zauważyć grudki perliste, na koronie żołędzi. Tak samo jak w przypadku prosaków nic kompletnie się z tym nie robi. Nie jest to choroba ani wada. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Andrzej1x1 Dołączył: 30 Mar 2009 Posty: 3 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
BASF 
|
| BASF napisał/a: | Prosaki. Z tym się nic nie robi. W niczym kompletnie nie przeszkadza i nie jest to choroba. Poczytaj tu na forum było poruszane wiele razy. |
| _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
sea7 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 5 Skąd: pol | Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009 |
|
| hmm... a czy prostaki mogą wytępować też na żołędziu? bo ma coś takiego w tym miejscu co Kolega wyżej ale też na żołędziu mam to odkąd Pamietam miałem 15 lat i to mialem ale ilka a ostatnio liczba tych "prostaków?" zwiększyła się dwukrotnie :PPP obawiałem sie weneryka ale mialem to przed jakimkolwiek wspolzyciem... pozatym jedyna dziewczyna z jaka wspolzylem to byla dziewica ktora nigdy nic ani oral/anal mowila tak a pozatym widzialem jak sie zachowywala podczas stosunku.
[ Dodano: Wto 14 Kwi, 2009 ]
HALO?! | |
| |
 |
|