Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy mam za krótkie wędzidełko??
Autor Wiadomość
goodwed 

Wysłany: Nie 29 Mar, 2009   Czy mam za krótkie wędzidełko??

Cześć. Pokaże Wam zdjęcie. Proszę o ocenę. Jak ściągam napletek to czuje ból, a napletek zwije mi się zaraz z żołędziem... pomóżcie.!!

http://img15.imageshack.u...zdjcia0002s.jpg

http://img15.imageshack.u.../zdjcia0001.jpg

BASF 

Wysłany: Nie 29 Mar, 2009   

Tak wędzidełko jest troche krótkie.

lmao 

Wysłany: Pon 30 Mar, 2009   

Mmmm :( witaj w klubie mam identyczny problem

penis.com.pl
orgasm contol
szeler 

Wysłany: Pon 30 Mar, 2009   

no to śmigać do lekarza, też miałem problem za krótkiego wędzidełka, poszedłem na zabieg do szpitala i po sprawie, zabieg trwał z 20 minut, i po 2 godzinach od zabiegu siedziałem sobie już grzecznie w domu, jestem już ponad 2 tygodnie po zabiegu i zostały mi chyba tylko jeszcze 2 szwy, reszta sama wyszła, przez cały zabieg i okres leczenia jedyny ból jaki odczuwałem to jak odklejałem plaster, którym miałem zrobiony opatrunek, od włosów na łonie :)

teofil124 

Wysłany: Nie 24 Maj, 2009   

Wiatajcie w klubie też mam taki problem :(

ja_89 

Wysłany: Sro 27 Maj, 2009   

nareszcie dorwałem się do aparatu, więc zamieszczam fotę
co powiecie o moim wędzidełku? czy wedlug was jest za krotkie???
Podczas seksu niby nie boli, ale uwazam ze jest krotkie, przynajmniej minimalnie mnie uciska jak mam sciagniete do konca.

Pierwsze zdjecie od strony wedzidełka zrobione przy mocniejszym ściągnieciu napletka.
Na dole pierwsze zdjecie to jak ściągne napletek mocniej, a drugie to w stanie takim normalnym podczas erekcji.

Liczę na wasze opinie :)

randy 

Moim zdaniem wszystko jest tak, jak być powinno. Wędzidełko właśnie po to jest, aby ograniczyć zbyt dalekie zsuwanie napletka. Jeżeli, jak piszesz, nic Cię nie boli podczas stosunków seksualnych to nie ma co się zamartwiać i kombinować.

Pozdrawiam!

Ps. Ładny penis :wink:

ja_89 

randy napisał/a:
Moim zdaniem wszystko jest tak, jak być powinno. Wędzidełko właśnie po to jest, aby ograniczyć zbyt dalekie zsuwanie napletka. Jeżeli, jak piszesz, nic Cię nie boli podczas stosunków seksualnych to nie ma co się zamartwiać i kombinować.

Pozdrawiam!

Ps. Ładny penis :wink:

dzięki :oops:

no pod tym wzgledem to niby jest ok, ale jednak czuje ze troszke mnie uciska podczas wzwodu i przez to po jakims czasie mam mniej czucia w żołędzi. nie wiem dokladnie jak to opisac :\

randy 

Ja tu nic niepokojącego nie widzę. Jeżeli jednak uważasz, że coś jest nie tak, zawsze możesz złożyć wizytę u lekarza. Tam powinno się wszystko wyjaśnić. Bo z Twojego opisu to ciężko coś więcej wywnioskować.

[ Dodano: Sro 27 Maj, 2009 ]
Albo spróbuj zaznaczyć na zdjęciu, w którym miejscu czujesz ucisk.

ja_89 

Oki, zamieszczam fotę, gdy nie jest w pełnym wzwodzie i mogę napletek ściągnąć mocniej.
Widac, ze wedzidelko ciagnie zoladz w dol.
A ucisk czuje w miejscu zaznaczonym czerwoną strzałką (tzn dookoła całego penisa, nie konkretnie w tym jednym miejscu). Widać wyraźnie linie dookoła penisa, która powoduje ucisk.

Tutaj akurat jest mocno naciągnięty napletek więc widać to wyraźnie, ale penis znajduje się w stanie polwzwodu.
W stanie pełnego wzwodu nie ściągne napletka az tak daleko (widac na poprzednich zdjeciach) i wlasnie czuje lekki ucisk (po prostu gdy napletek jest ściągnięty - ostatnie z poprzednich zdjec), bo w pełnym wzwodzie penis jest grubszy.

Tak jakbym miał tu troszkę za ciasno. Może nie byłoby tak ciasno, gdyby wędzidełko nie było takie krótkie i pozwoliło 'dołowi' (miejsce analogiczne do zaznaczonego strzałką, ale na spodzie penisa - tam gdzie lączy sie z wędzidełkiem) cofnąć się na równi z górą(miejsce zaznaczone strzałką).

randy 

Wędzidełko ciągnie żołądź w dół, bo za daleko odciągasz napletek. To jest naturalne. Ucisk w zaznaczonym miejscu IMO bardziej by wskazywał na lekką stulejkę. No ale sam już nie wiem. Może ktoś jeszcze się wypowie.

A powiedz jeszcze, czy czujesz ten ucisk jak ściągniesz napletek przy wzwodzie i puścisz luźno żeby sam się ułożył, czy tylko przy takim mocniejszym odciąganiu napletka.

ja_89 

Tak, napisałem to, ale może niejasno :)
Przy pełnym wzwodzie, czuje lekki ucisk gdy po prostu napletek jest ściągnięty (nic mu nie pomagam i nic nie dotykam:P)
Nie jest to ucisk taki ze mi niewiadomo jak sciska, albo że mnie boli, ale jednak to czuje i po jakims czasie mam mniejsze czucie w żołędzi.
Właśnie też się zastanawiałem nam lekką stulejką, ale sam nie wiem.

[ Dodano: Sro 27 Maj, 2009 ]
ps. ja wiem ze tutaj na zdjęciu za daleko naciągam, ale to tylko po to, żeby pokazać o co chodzi.

randy 

No to ja bym obstawiał lekką stulejkę. Ale może ktoś jeszcze się wypowie i rzuci inne światło na problem.

penis.com.pl
orgasm contol
BASF 

Wg mnie jest wszystko ok. Napletek jest może ciut ciasny na końcu ale po kilkuset stosunkach wszystko się odpowiednio ponaciąga. Wędzidełko także nie wydaje się za krótkie. Tak prawdę mówiąć to tak mocno jak na ostatnim zdjęciu napletek chyba schodzi podczas analu albo baaardzo głebokiej penetracji.
Jeśli mówisz, że Cię nie boli to wszystko jest spoko.

Powodzenia.

ja_89 

eh... ja nie narzekam ze mnie uciska jak TAK ŚCIĄGNE napletek, bo to wiem, ze przesada, tylko mówie o stanie gdy go nie naciągam, ze tez mnie lekko uciska.
Stosunków to było już duuuzo, więc nie wiem, no ale mam nadzieje, że się poprawi coś, bo trochę luzu by tam sie przydało, Czasami mam problemy zeby go z powrotem naciągnąć i to nie dla tego ze wysycha, tylko po prostu ciasno tam jest, a żołądź jest duża.

[ Dodano: Czw 28 Maj, 2009 ]
Chyba raczej mam leciutką stulejke, ale nie zagraża mi to ani mojej higienie w zaden sposób, bo napletek mogę zdjąć nawet podczas wzwodu. Jedyny dyskomfort to ten ucisk przy zdjetym napletku.
Nie chcę żadnych operacji więc myślę nad rozciagniem ujścia napletka, może to pomoże.
Takie pytanie, czy może ktoś opisać jakie to daje efekty? Czy w ogole mam na co liczyć.
pozdrawiam

Odpowiedz do tematu