| Depilacja pach. |
| Autor | Wiadomość |
seba1 Dołączył: 26 Lut 2009 Posty: 41 Skąd: lodz | Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 |
|
| sory wodzu ja czuje sie winny
goleniu pach mowie nie | |
| |
 |
adamekk6 Wiek: 37 Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 122 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 27 Mar, 2009 |
|
| seba1, spokojenie, nie bulwersuj się | |
| |
 |
Kakadu181 Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 78 Skąd: z kątowni | Wysłany: Nie 29 Mar, 2009 |
|
| Ok. Ja bym zaczął od tego, że wszystkie dzieci nie mające nic inteligentnego do napisania wyłączyły tę stronę i przeszły na gry.pl .
@Topic:
Golenie pach: Tak!
Zalety:
Higiena (kiedy się spocisz, pot osadza się na włosach co powoduje nie przyjemny zapach i nieestetyczny wygląd.)
Wygląd (nawet gdy nie są mokre, wyglądają nie estetycznie)
Jeszcze raz higiena (tam gdzie włosy tam zwiększona ilość bakterii - potwierdzone medycznie).
Wady:
Nieświadome dzici posądzą cię o homoseksualizm lub metroseksualizm.
(a tak swoją drogą wolę być uważany za metroseksualnego niż za brudasa).
I niech dzieci skończą już z postami typu:
,,to może sobie jeszcze rów ogól" lub ,,haha pedały się tylko golą"
Drogie dzieci, gdy dorośniecie, zrozumiecie... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
quq Dołączył: 29 Sie 2008 Posty: 16 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 |
|
| "I niech dzieci skończą już z postami typu:
,,to może sobie jeszcze rów ogól" lub ,,haha pedały się tylko golą"
Drogie dzieci, gdy dorośniecie, zrozumiecie... "
Powiem tyle
Żalll | |
| |
 |
Kakadu181 Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 78 Skąd: z kątowni | Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 |
|
| | No faktycznie, zapomniałem o zwyczajowym ,,żal" lub ,,żal.pl" -.- | |
| |
 |
quq Dołączył: 29 Sie 2008 Posty: 16 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 31 Mar, 2009 |
|
| | |
| |
 |
Xrzys Wiek: 49 Dołączył: 25 Kwi 2009 Posty: 6 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009 |
|
| | andrzejgadar napisał/a: | No nie wrzucajmy golenia pach i rowa do jednego wora
Chociaż rowa też warto golić jak się komuś rodzyny wieszają |
hahaha dawno się tak nie uśmiałem co do golenia pach... po goleniu szczypały mnie pachy więc przerzuciłem się na krem do depilacji (3 min) i super! (nie wiem czy można go stosować do jaj jakoś brakuje mi odwagi aby spróbować ) | |
| |
 |
exhibi37 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 35 Skąd: z Nienacka | Wysłany: Nie 26 Kwi, 2009 |
|
| | Xrzys napisał/a: | | nie wiem czy można go stosować do jaj jakoś brakuje mi odwagi aby spróbować |
Ja tam kiedyś używałem i poszło bez problemów. Z tym, że u mnie po depilacji kremem włosy miały tendencje do wrastania pod skórę, więc jednak wróciłem do golenia worka maszynką. Pach zresztą też - coby nie odchodzić od tematu.. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | od 2 lat regularnie gładko, I antyperspirantu mniej a skutecznie i komfort większy. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
| |