| Pytanko!!!! |
| Autor | Wiadomość |
Luxor 
Dołączył: 20 Mar 2009 Posty: 25 Skąd: Białystok | Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 Pytanko!!!! |
|
| | Słuchajcie mam kumpla bardzo wstydliwego który boji się seksu z powodu imienia Bolek pocieszam go ale ten myśli że to klapa bo są fajne imiona a on ma takie mi się podoba te imię a wy co o tym myślicie??? | _________________ Swoje wiem | |
| |
 |
guciozal Wiek: 32 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 |
|
| | też ma chłopak problem... może się podawać za nie-bolka? czyż nie? Wielu ludzi nazywa się inaczej, niż mają na imie ( choćby dlatego, że im po prostu nie pasuje ). A zdaje się może sobie imie zmienić na 18. | |
| |
 |
Luxor 
Dołączył: 20 Mar 2009 Posty: 25 Skąd: Białystok | Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 |
|
| | A co ty myslisz o tym imieniu??? | _________________ Swoje wiem | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 |
|
| | Luxor napisał/a: | | A co ty myslisz o tym imieniu??? |
Człowiek zluzuj. Imię jak imię. Sami sobie ich nie wybieramy. A jeśli dla kogoś imię jest barierą przed sexem (?) to wydaje mi się, że nie powinien się za takie rzeczy zabierać. Dziecko i tyle.
P.S. Tak poza tym ten cały Bolek to podejżewam że to Ty. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Luxor 
Dołączył: 20 Mar 2009 Posty: 25 Skąd: Białystok | Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 |
|
| | Nie do końca to mój kuzyn o ciut speszony | _________________ Swoje wiem | |
| |
 |
guciozal Wiek: 32 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 |
|
| ;x też mi, ładny kabaret z " bożydarem " był KMN xD ( lachony ). " Bożo wporzo ". Serio, jeśli to dla niego tak poważny problem niech się przedstawia np. drugim imieniem. Co za problem? | |
| |
 |
| |