Jestem sexoholikiem a już mnie to męczy nie chce tak żyć !!! |
Autor | Wiadomość |
konrad28 Wiek: 44 Dołączył: 13 Wrz 2008 Posty: 3 Skąd: Białogard | Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008 Jestem sexoholikiem a już mnie to męczy nie chce tak żyć !!! |
|
| Witam! Jestem sexocholikiem męcze się z tym nie chce się tak męczyć moja kobieta nie chce się ze mną kochać a ja bardzo tego chce na jej widok mi staje a bardzo mnie to męczy pomóście mi są jakieś środki żeby się już w do końca życia nie podniecać na widok mojej dziewczyny i w przyszłości na inne kobiety wolał bym go stracić niż tak cierpieć. Błagam Pomocy!!! | _________________ Wielki Problem !!! | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008 |
|
| Jedne wyjście - uciąć penisa. | |
| |
 |
zeberkaa007 Dołączył: 20 Lip 2008 Posty: 10 Skąd: waw | Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008 |
|
| kuracja chormonalna moze za duzo testosteronu wydzielasz w swoich jadrach. Idź do endokrynologa | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
konrad28 Wiek: 44 Dołączył: 13 Wrz 2008 Posty: 3 Skąd: Białogard | Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008 |
|
| Może masz racje naprawdę cierpię przez to gdzie taki lekarz może przyjmować bo u mnie nie ma takiego lekarza a sexuolog by mi nie pomogł a nie ma żadnych środków na to. | _________________ Wielki Problem !!! | |
| |
 |
zeberkaa007 Dołączył: 20 Lip 2008 Posty: 10 Skąd: waw | Wysłany: Pon 15 Wrz, 2008 |
|
| endokrynologa znajdziesz w specjalistycznych przychodniach medycznych i w szpitalu. powiedz mu o co chodzi i zapytaj sie czy powinienes w takim wypadku zbadac sobie poziom testosteronu albo innych chormonów. Jak wszystk było by w normie to zawsze możesz iść do psychologa:] (ale to chyba ostateczność:D) | |
| |
 |
konrad28 Wiek: 44 Dołączył: 13 Wrz 2008 Posty: 3 Skąd: Białogard | Wysłany: Pon 15 Wrz, 2008 |
|
| Dziękuje a jak nawet psycholog mi nie pomoże to nie wiem co zrobię. | _________________ Wielki Problem !!! | |
| |
 |
Luxor 
Dołączył: 20 Mar 2009 Posty: 25 Skąd: Białystok | Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 |
|
| Nie wiem co poradzić może jakiś odwyk czy coś nie wiem jak to nazwać albo do zakonu | _________________ Swoje wiem | |
| |
 |
guciozal Wiek: 31 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 |
|
| Co ty dajesz człowieku ? W archeologa się bawisz? Spójrz na date ostatniego posta - . - | |
| |
 |
|