Pomocy problem z penisem!!! |
Autor | Wiadomość |
lukas003 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 2 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Wto 24 Mar, 2009 Pomocy problem z penisem!!! |
|
| Witam,
Wczoraj pojawił się problem z moim ptakiem. Na około główki pojawiło się zaczerwienienie, i pokazały się malutkie czerwone kropeczki, swędzi i piecze jest to bardzo uciążliwe. Możliwa przyczyna. - 2 dni temu zbyt dużo stosunków odbyłem z moją dziewczyną i podrażniłem sobie penisa. bolał mnie chyba obtarłem za bardzo. No i dzien pużniej pojawiło się to co na zdjęciu. Od razu pobiegłem po RIVANOL i moczę zaczerwienienie w roztworze rywanolu dosc często. Jak mam sobie z tym poradzić? Co to może być? Nie mogę czekać pomocy! p.s jeżeli chodzi o higienę miejsca intymnego to nie jest to dla mnie problem myję się bardzo dokładnie 2 razy dziennie.
 | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 24 Mar, 2009 |
|
| Masz podrażnienie. Nie używaj za dużo mydła. Mydło jeszcze bardziej podrażnia.
Rivanol jest dobry. Ja go tez używam. No niestety, ale na efekty musisz trochę poczekać. | |
| |
 |
lukas003 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 2 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Wto 24 Mar, 2009 |
|
| Ufff kamień spadł mi z serca. Czyli po prostu mam nadal używać Rivanolu i czekać aż będzie lepiej? Dzięki za pomoc. a czy sok z aloesu który ma działanie przeciwzapalne też można zastosować? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 24 Mar, 2009 |
|
| Soku z aloesu nie stosowałem.
Ale chyba nie chcesz używać go do smarowania, bo sok z aloesu jest do picia.
Jeśli chodzi o działanie przeciwzapalne to on działa na takiej zasadzie jak aspiryna. | |
| |
 |
|