Problem |
Autor | Wiadomość |
Wojtek177 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 4 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 Problem |
|
| Witam mam problem juz od dluzszego czasu, zaczne od tego ze mam 17 lat i mialem robiony zabieg tzw.obrzezania(zdjęcia napletka) było to jakos około 10 roku zycia.
Od tego czasu z lewej strony mojego penisa pojawilo sie niewielki bialy naskórek który pod wplywem drapania staje sie krostą, dodam ze bardzo swędzi ale nie drape zeby nie pogarszac sytuacji.
Wszystko wyglada tak
http://img519.imageshack....e=dsc00055p.jpg
Byłem w wielu szpitalach u wielu lekarzy, nie jest to grzybica ani nic z tych rzeczy nic takiego nie wykryto nikt nie potrafi mi pomoc, moze tutaj znajde pomoc.
Nie współżylem jeszcze z kobietą.
Nie jest to twarde. W środku penisa nie oduczwam zeby cos sie tworzylo cos twardego nic z tych rzeczy, tylko od zewnątrz.
Dodam ze podczas gdy moj penis jest w zwodzie ta plamka jest niewidoczna, mimo to strasznie mnie to drazni i non stop czuje świąd w tym miejscu.
Licze na pomoc Pozdrawiam! | |
| |
 |
Rafal1995 Wiek: 29 Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 8 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 |
|
| Niewyraźna fotka, zrob tak jak ja, narysowalem moj problem na kartce papieru i sfotografowalem. | |
| |
 |
guciozal Wiek: 31 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 |
|
| Mimo wszystko radze zrobić lepszej jakości zdjęcie... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Wojtek177 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 4 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 |
|
| Poprostu normalna skora tyle ze lekko wybielona i swędzi... | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 Re: Problem |
|
| Wojtek177 napisał/a: | Byłem w wielu szpitalach u wielu lekarzy |
Myślisz, że my jesteśmy mądrzejsi?
Jedyne co mi przychodzi do głowy to, że w czasie zabiegu mogli Ci czymś przydusić, czymś otrzeć, albo coś mogło skapnąć? Trudno powiedzieć. | |
| |
 |
Wojtek177 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 4 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 Re: Problem |
|
| 3tom napisał/a: | Wojtek177 napisał/a: | Byłem w wielu szpitalach u wielu lekarzy |
Myślisz, że my jesteśmy mądrzejsi?
Jedyne co mi przychodzi do głowy to, że w czasie zabiegu mogli Ci czymś przydusić, czymś otrzeć, albo coś mogło skapnąć? Trudno powiedzieć. |
Tez tak myślę...
Ale jak myslicie to moze pomóc?
http://www.allegro.pl/ite...ja_wys_0zl.html
Albo czy znacie jakies leki które złagodziły by chociaz świąd. | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | |
| |
 |
Wojtek177 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 4 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 |
|
| masz racje zapytam w aptece, stosowal moze juz ktos ta masc?
[ Dodano: Nie 12 Kwi, 2009 ]
Witam stosowałem maść szałwiową w aptece ok 5zł i bez rewelacji, świąd na jakiś czas ustąpił jednak na żółędziu żadnej poprawy cały czas " biała plamka" która bardzo razi w oczy. Maśc szałwiową stosowałem na zmiane z maścią na odparzenia dla dzieci, teraz przestałem smarować i od pewnego czasu czuje coś jakby silniejszy ból raz jest to swędzenie a raz takie bardziej drażnienie. Prosze was dajcie mi nazwy jakis mocno przeciwbólowych leków juz nic nie ryzykuje a naprawde odechciewa mi sie przez to żyć, jak nie sproboje to bede zalowal
[ Dodano: Nie 12 Kwi, 2009 ]
juz niech mi nawet zostanie ten biały ślad ale świąd niech ustąpi | |
| |
 |
|