podobno trzeba przestac |
Autor | Wiadomość |
bartas_ Dołączył: 08 Gru 2007 Posty: 2 Skąd: poznan | Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 podobno trzeba przestac |
|
| w jakim wieku powinno sie przestac walic CZESTO ?? w wieku 17 a pozniej juz tylko raz poraz ?? czy mozna walic od np.14 lat - 19 ?? bo podobno pozniej przy uprawianiu seksu ma sie problemy ?? | |
| |
 |
Aste 
Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 29 Skąd: Ruda Śląska | Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 |
|
| Lol...pieprzenie bezsensu. Możesz sie kochać i walić od 9-do końca życia. | |
| |
 |
dReAk Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 89 Skąd: z internetu | Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 |
|
| Aste napisał/a: | Lol...pieprzenie bezsensu. Możesz sie kochać i walić od 9-do końca życia. |
kochać od 16 lat jeśli nie chcesz łamać polskiego prawa | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Aste 
Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 29 Skąd: Ruda Śląska | Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 |
|
| Heh...chodziło mi, że możesz walić konia od 9 roku życia do później starości, i kiedy będziesz gotowy, albo skończysz 16 lat, i będziesz uprawiał seks to dalej możesz i będziesz (prawdopodobnie) się masturbował żle mnie zrozumiałeś | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 |
|
| Aste napisał/a: | dalej możesz i będziesz (prawdopodobnie) się masturbował |
chyba, że
a) znajdzie partnerkę, która nie będzie go wyciągała z łóżka
b) będzie miał kilka, nie będzie czasu na walenie konia
c) będzie tak zapracowany, że nie będzie miał na to ochoty
d) nawróci się
wszystkie opcje jak najbardziej prawdopodobne xD | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Pon 21 Lip, 2008 |
|
| Ech.. powinni bardziej sprawdzać pełnoletność na tym forum.. Walić kapucyna możesz zacząć od wczesnej młodości i jechać dokąd chcesz.. Ale dam sobie rękę obciąć że jak raz posmakujesz w seksie to potem trzepanie kapucyna będzie niczym ; ) | |
| |
 |
DamienO Wiek: 51 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 32 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 21 Mar, 2009 |
|
| Ja mam dylemat i chyba bardziej wolę masturbacje. | |
| |
 |
aj2 Dołączył: 14 Mar 2009 Posty: 34 Skąd: .... | Wysłany: Sob 21 Mar, 2009 |
|
| dReAk napisał/a: | Aste napisał/a: | Lol...pieprzenie bezsensu. Możesz sie kochać i walić od 9-do końca życia. |
kochać od 16 lat jeśli nie chcesz łamać polskiego prawa |
15 nie 16 | |
| |
 |
|