Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wszy Łonowe (Pytanie!)
Autor Wiadomość
Armand89 

Wysłany: Czw 19 Mar, 2009   Wszy Łonowe (Pytanie!)

Mam takowy problem, (na wstępie uprzedzam, że jestem hipochondrykiem :D )
czy mógłby mi ktoś dokładnie opisać, jak to wygląda gdy ma się wszy łonowe? W sensie czy je widać, czy się poruszają? Generalnie od jakiś powiedzmy 3 dni swędzi mnie podbrzusze, tak nad penisem, tam gdzie są właśnie włosy (mam trochę włosów, ale nie są gęste w związku z tym nietrudno by było coś zauważyć), nie swędzi mnie często, a tak co jakiś czas, i też nie jest to jakieś bardzo uciążliwe, jak dziś dokładnie się zacząłem przyglądać, to zaobserwowałem małą czarną taką jakby plamkę na pachwinie, drugą trochę dalej na udzie bardziej, i trzecią na łydce(!). Cięzko się ich pozbyć, musiałem się nieźle nadrapać żeby jedną z nich zerwać, i tu wkracza mój chory umysł :D Gdy jej się przyjrzałem, wyglądało to jak taki suchy płaski kawałek skóry, z tym że wydawało mi się, że to sie rusza ^^
I sam nie wie co mam o tym myśleć, wiem że swędzenie generalnie występuje z wielu powodów, miedzy innymi od alergii różnych itd, mam tak od wody często, więc moze to być to, ale jak już wspomniałem, że jak sobie coś ubzduram to nie da mi spokoju :D Więc może ktoś mi dokładnie powiedzieć jak to wygląda z tymi wszami nieszczęsnymi?
Osoba z którą ostatnio zdarzyło mi się przespać, mówi,że nigdy takowych nie miała, w związku z tym, wersje "przeniesione droga płciową" można wykluczyć :)

vissour 

Wysłany: Czw 19 Mar, 2009   

Moja wiedza na temat wszy jest dość skromna. To co mogę polecić, co może pomóc, a na pewno nie zaszkodzi, to celem eksperymentu zgolić na zero włosy łonowe. Jeśli dalej będzie swędzieć, to znaczy, że nie były to wszy ;) .

andrzejgadar 

Wysłany: Czw 19 Mar, 2009   

tylko, że skóra będzie podrażniona i będzie dalej swędziało, a potem jak włosy będą odrastało to będzie jeszcze bardziej swędziało.
Wszy łonowe to robaczki takie są, 6 nóżek mają (1 para małych i 2 pary większych) mają ok 1-1,5 milimetra.

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu