Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ból jąder
Autor Wiadomość
payneb 

Wysłany: Wto 22 Sty, 2008   Ból jąder

Otóż chciałem przedstawić nie tyle swój problem co wątpliwości. Jestem prawiczkiem i po długich chwilach spędzonych z dziewczyną (mówimy w tym przypadku o całej nocy), bez uprawiania jakiegokolwiek rodzaju seksu, po wstaniu z łóżka przez jakieś 2 - 3 godzin odczówam silny ból jąder.
Do tej pory zdażyło się to tylko dwukrotnie po spędzeniu z nią na prawde dużej ilości czasu.

w związku z powyższym zastanawiam się nad przyczyną,
gdzieś wyczytałem że może to być spowodowane zbyt wysokim ciśnieniem nasienia wyprodukowanego po długim okresie podniecenia,
ale chciałbym się upewnić :)

Nasuwa sie więc pytanie, czy po dłuższym okresie abstynencji seksualnej można odczówać własnie taki ból spowodowany nadmiarem nasienia?
jeżeli ktoś nie może wytłumaczyć mi tego ze swojego doświadczenia, prosiłbym o przekierowanie mnie do strony / forum gdzie mógłbym takowe informacje znaleźć :)

dla zasady dodam że mam powyżej 18 lat,
pozdrawiam i z góy dzieki na odp. :)

norbercik 

Wysłany: Sro 23 Sty, 2008   

to jest możliwez biologicznego punktu widzenia.

masturbacja powinna załatwić sprawę i ukoić ból

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

On19!!!!!!! 

Wysłany: Sro 23 Sty, 2008   

mialem dokladnie to samo tylko ze mnie bolalo dluzej niz 2-3 godzin ale masturbacja dala natychmiastowy efekt i bol ustal

penis.com.pl
orgasm contol
misiek_83 

Wysłany: Czw 19 Mar, 2009   

mam pytanie...
pisaliście tutaj o tym, że masturbacja powinna pomóc na ból jąder związany z abstynencją seksualną... a czy jest jakieś inne wyjście ?? jestem prawiczkiem, nie chcę się masturbować, w gre nie wchodzi też sex... musi byc chyba jakiś inny sposób na pozbycie się tego bólu... ??? Nie wiem... zastanawiam się nad pójściem do lekarza, ale czy on pomoże?

andrzejgadar 

Wysłany: Czw 19 Mar, 2009   

ale przez masturbancje raz na 2 tygodnie sie nie rozdziewiczysz. I są dużo gorsze grzechy- każdy ksiądz Ci to powie.

Odpowiedz do tematu