Wędzidełko-prosze pomóżcie |
Autor | Wiadomość |
Viking29 Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 4 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 Wędzidełko-prosze pomóżcie |
|
| http://img22.imageshack.u...2/dsc00302j.jpg
Witam.Ostatnio uszkodziłęm sobie wędzidełko. w miejscu tym podesżła skóra krwią.Po 3 dniach zeszła jednak krew, minęło prawie 2 tyg. nadal odczuwam pieczenie wedzidełka oraz przy dotyku bół. Prosze doradzcie co robić. I powiedzcie czy wg tego zdjecia mam za krótkie wędzidełko???? | |
| |
 |
aj2 Dołączył: 14 Mar 2009 Posty: 34 Skąd: .... | Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 |
|
| Ile masz lat?? Ja kiedyś miałem krótsze ale się stopniowo wydłużyło | |
| |
 |
Viking29 Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 4 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 |
|
| No wiek to już 28 latek. A co wnioskujesz ze jest za krótkie??? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 |
|
| Wg. tego zdjęcia nie jest za krótkie.
Najlepiej można ocenić czy jest za krótkie gdy we wzwodzie.
Najprawdopodobniej naderwało Ci się w środku, stąd ta krew i te dolegliwości. Jeśli samo nie przejdzie za jakiś czas, to idź do urologa.
Przy gwałtowniejszych ruchach może się naderwać bardziej. | |
| |
 |
Viking29 Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 4 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 |
|
| To moje edzidełko w wyniku otarcia niestety ale cżesc naskórka musiałem zerważ co odstawało i pojawiła się krew. W tej chwili po 2 tygodniachj jest w dalszym ciągu bol przy dotykaniu i wyglada na to ze nie moze sie to zagoic w tym miejscu. Co robić .Prosze doradzcie!! | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 |
|
| Wędzidełko jest bardzo unerwione i prawdopodobnie gdy zrywałeś część skórki odsłoniłeś nerw, albo go zerwałeś i teraz przy dotyku boli. To jest skóra to powinna się sama zabliźnić. No ale to jest członek, który jest używany więc czas gojenia się wydłuża.
Oczywiście zawsze możesz skorzystać z porady lekarza. | |
| |
 |
|
| A czy są jakieś sposoby żeby to gojenie przyśpieszyć ?Jakieś maści okłady???I prosż epowiedzcie jakie dac zdjecie zeby iocenić czy nie mam kótkiego wędziedełka
[ Dodano: Nie 15 Mar, 2009 ]
Panowie a czy u Was wędziedłkop też jest takie twarde??Czy raczej miękki e i czy jest tez jak u mnie bardzo wrażliwe na najmniejszy dotyk??? | |
| |
 |
|
| Co do zdjęcia to wstaw jak Ci stoi. Z boku, żeby bylo widać czy ściąga główkę do dołu i z przodu /od spodu penisa/.
W aptece można dostać maści na szybsze zabliźnienie rany. Powiedz,że Ci skóra pękła albo że się przeciąłeś i chciał byś maść na szybsze zagojenie. Albo wymyśl coś innego. | |
| |
 |
|