nie wytrysk... tylko co? |
Autor | Wiadomość |
l-oki Dołączył: 14 Mar 2009 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 14 Mar, 2009 nie wytrysk... tylko co? |
|
| Witam, mam pytanie.
W sytuacji, kiedy dziewczyna robi coś z moim członkiem, po pewnym czasie pojawia się jakaś wydzielina - trochę mętna o konsystencji wody. dodam tylko, że nie mam wzwodu w tym momencie, w ogóle nie jestem podniecony i jakoś nie może mi stanąć, a samo to, co ona robi odczuwam jako męczące i upierdliwe. Tego czegoś jest niewiele, parę kropel. Wydaje mi się, że to nie jest sperma, ale też raczej nie preejakulat - nie ciągnie się, ma chyba trochę inną konsystencję (wodnistą). Przy takim wycieku nie odczuwam niczego na kształt orgazmu.
Normalnie jak się masturbuję to mam jak najbardziej normalny wytrysk z normalną spermą. Tylko w tamtej sytuacji jest trochę inaczej.
Co to w takim razie może być? Bardzo bym się chciał dowiedzieć, co to za reakcja mojego organizmu. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Sob 14 Mar, 2009 |
|
| Preejakulat to był. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
seba1 Dołączył: 26 Lut 2009 Posty: 41 Skąd: lodz | Wysłany: Sob 14 Mar, 2009 |
|
| a co to ?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
l-oki Dołączył: 14 Mar 2009 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 14 Mar, 2009 |
|
| No właśnie mam wątpliwość, czy to był preejakulat, skoro nie byłem podniecony ani mi nie stał. Czy preejakulat może się pojawić tylko na skutek mechanicznego pobudzania? | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 |
|
| Jasne. no chyba że sie posikałeś... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
guciozal Wiek: 31 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 |
|
| Zdaje się było. To ma być wydzielina ułatwiająca " poślizg " tak to chyba było tłumaczone... | |
| |
 |
l-oki Dołączył: 14 Mar 2009 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 |
|
| to co ułatwia poślizg, to jest według mnie lekko lepkie, a to o czym piszę to jest jak mętna woda. Poza tym potem nie mam wytrysku. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 |
|
| Wcale nie musisz mieć po preejakulacie wytrysku. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
l-oki Dołączył: 14 Mar 2009 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 |
|
| guciozal napisał/a: | Zdaje się było. To ma być wydzielina ułatwiająca " poślizg " tak to chyba było tłumaczone... |
Kurcze, wydzielina ułatwiająca poślizg nie ma konsystencji wody, tylko prędzej śliny. A czy taki mętny płyn nie wylatuje razem ze spermą w trakcie wytrysku? Może to to, tylko bez spermy... | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 17 Mar, 2009 |
|
| Mętną białawą ciecz wydziela prostata. Ta ciecz odpowiada za zapach spermy. | |
| |
 |
l-oki Dołączył: 14 Mar 2009 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 24 Mar, 2009 |
|
| 3tom napisał/a: | Mętną białawą ciecz wydziela prostata. Ta ciecz odpowiada za zapach spermy. |
A co, jak ta ciecz wylatuje sama, bez całej reszty? | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 24 Mar, 2009 |
|
| Jeśli nic Cię nie boli, normalnie sikasz to nic takiego. Taka ciecz się pojawia gdy sie stymuluje prostate.
Ja nie wiem co ona z Tobą robi? | |
| |
 |
l-oki Dołączył: 14 Mar 2009 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 28 Mar, 2009 |
|
| 3tom napisał/a: |
Ja nie wiem co ona z Tobą robi? |
Próbuje robić mi dobrze ręką, ale nie daje to żadnych efektów, tzn nie mam erekcji, ledwo mi się podpompowuje po kilku minutach. Te jej działania trwają około 10 minut i są dla mnie w odczuciu męczące i w pewnym momencie pojawia się właśnie coś takiego w bardzo niewielkiej ilości. Nie odczuwam tego, jak orgazm, ani nie jest to podobne w odczuciu do wytrysku. Nic we mnie wcześniej nie wzbiera, ani nie czuje podniecenia. Też nie jest to wspomniany wcześniej lubrykat - mam sucho i sam muszę sobie zwilżać śliną. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Nie 29 Mar, 2009 |
|
| Ten płyn to mogą być resztki moczu zmieszane z resztkami nasienia.
A tak w ogóle to skoro te jej działania są dla Ciebie męczące to dlaczego tak sie ''zabawiacie''?
Może zmięcie to na oral, albo zmień partnerkę skoro nie może Ciebie podniecić. | |
| |
 |
|