| Kontakt z rodzicami |
| Autor | Wiadomość |
Wtajemniczony Wiek: 34 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Pią 13 Mar, 2009 Kontakt z rodzicami |
|
| | Jaki macie kontakt ze starymi ? | | | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Pią 13 Mar, 2009 |
|
| | Zacznij pomagać w domu. Jak będziesz z ojcem wspólnie coś robił to będziecie więcej rozmawiać. Więcej czasu będziecie wspólnie spędzać. Z czasem zaczniecie rozmawiać na różne tematy. | |
| |
 |
zdesperowanyxd Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 30 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 14 Mar, 2009 |
|
| No tak, tylko, ze to tez zalezy od rodzaju ojca...
Gdy ja np pomagam mojemu (A nie jestem zielony w tych sprawach, ze np nie potrafie wiertarki w reku utrzymac itp ;p) to od razu zaczynaja sie podteksty typu: "boze jak Ty to robisz?!" "wez to inaczej!" "No jaka Łajza nawet szczotką nie potrafi sie poslugiwac" (zbieznosc rzeczy i sytuacji jest przypadkowa)
Wiec... Ty najlepiej znasz swojego ojca... wiesz co on lubi i co go denerwuje :p
Ale moj przedmowca ma racje | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
seba1 Dołączył: 26 Lut 2009 Posty: 41 Skąd: lodz | Wysłany: Sob 14 Mar, 2009 |
|
| | zdesperowanyxd napisał/a: | No tak, tylko, ze to tez zalezy od rodzaju ojca...
Gdy ja np pomagam mojemu (A nie jestem zielony w tych sprawach, ze np nie potrafie wiertarki w reku utrzymac itp ;p) to od razu zaczynaja sie podteksty typu: "boze jak Ty to robisz?!" "wez to inaczej!" "No jaka Łajza nawet szczotką nie potrafi sie poslugiwac" (zbieznosc rzeczy i sytuacji jest przypadkowa)
Wiec... Ty najlepiej znasz swojego ojca... wiesz co on lubi i co go denerwuje :p
Ale moj przedmowca ma racje | tzn co twoj stary sie przypierdala do wszystkiego czy ty masz 2 lewe rece ?? | |
| |
 |
zdesperowanyxd Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 30 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 |
|
| Radze sobie i to bdb... Tylko on ma takie klimaty ^^ bo wiesz.. z ojcami roznie bywa | |
| |
 |
| |