Wpadka? |
Autor | Wiadomość |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 Wpadka? |
|
| Siemka. Zabawiałem się ostatni oz moją dziewczyną - seks oralny itp. Było to 3 dni temu (poniedziałek). Moja dziewczyna "waliła mi" i na jej ręce było trochę pre-elaktujatu (czy jak to się pisze). Potem poprawiła sobie majteczki i podobno lekko otarła ręką o cipkę. Teraz spoznia sie jej okres o 5 dni. Czy to może być przyczyną? | |
| |
 |
kubahumiecki Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 7 | Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 |
|
| to napewno nie jest przyczyna skoro okres spoznia sie o 5 dni a zdarzenie mialo miejsce 3 dni temu. A czasami tak bywa u kobiet ze okres sie spoznia | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 |
|
| ale może po prostu spoznial sie 2 dni, a potem to go jeszcze dogniotło. poza tym wczesniej tez wiele razy sie tak bawiliśmy, ale nigdy nei doszedłem. sam preelaktujat. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zdesperowanyxd Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 30 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 |
|
| Ja mialem ostatnio podobnie... Nie martw sie na zapas! wszystko bedzie dobrze, chociaz 5 dniowe spoznienie to dlugo... | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 |
|
| Wbrew pozorom zajść w ciążę nie jest tak łatwo. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 |
|
| Dziewczyna powiedziała, że czasem nawet w ogóle nie miała miesiączki, więc bedę dobrej myśli.
BASF, Generalnie tak, ale los lubi być przekorny i niektorzy staraja sie lata o dziecko i nic, a czasem lekkie muśnięcie i już bobas na karku. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 |
|
| Owszem masz rację. Z tego co piszesz to Twoja dziewczyna na batdzo nieregularne okresy, więc ja nie przejmowałbym się. I jestem przekanany na 100%, że nie będzie w ciąży. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Czw 12 Mar, 2009 |
|
| Skoro tak mówisz to nabieram pewności.
Dzięki za pomoc
No i zaniepokoił mnie także fakt, że bolał ją brzuch. | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Czw 12 Mar, 2009 |
|
| zamaskowany, a zdajesz sobie sprawę, że miałbyś duże problemy prawne gdyby ona zaszła w ciążę? | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Czw 12 Mar, 2009 |
|
| zdaje sobie sprawę. I wiem, że nie miałbym tylko problemów prawnych, ale także w życiu osobistym. Szkoła, rodzina itp. | |
| |
 |
seba1 Dołączył: 26 Lut 2009 Posty: 41 Skąd: lodz | Wysłany: Czw 12 Mar, 2009 |
|
| mial bys przejebane ziom jak tralala haha
i masz na przyszlosc nauczke
wal panienke nastepnym razem!!!, w gumie !!
a konia se samemu wal | |
| |
 |
|
| Cytat: | mial bys przejebane ziom jak tralala haha |
wiem o tym doskonale.
seba1 napisał/a: | i masz na przyszlosc nauczke |
I to jaką
Cytat: | wal panienke nastepnym razem!!!, w gumie !! |
Nie kochałem się z nią. To był tylko seks oralny + petting.
Cytat: | a konia se samemu wal |
Ograniczam. Za bardzo przyzwyczaiłem się do swojego łapska i nie mogę dojść przy dziewczynie. BTW, wie ktoś jak temu zaradzić? | |
| |
 |
seba1 Dołączył: 26 Lut 2009 Posty: 41 Skąd: lodz | Wysłany: Pią 13 Mar, 2009 |
|
| no tez wlasnie ci pisze guma na pale i sie z nia "kochasz" zadnych petingow czy innych dziwadel sex i walenie a jak ci sie znudzi to wtedy kombinuj elo | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sob 14 Mar, 2009 |
|
| pierwszego razu nie chcę jeszcze przeżywać. Mam 14 lat chłopie.
A taki petting jest generalnie bezpieczny. W sumie BASF jest tutaj forumowym expertem, więc już mi obawy przeszły. | |
| |
 |
SweetestGirl 
Wiek: 39 Dołączyła: 28 Lut 2009 Posty: 42 Skąd: Bieruń | Wysłany: Sob 14 Mar, 2009 |
|
| tak to właśnie jest jak nie świadomy skąd się biorą dzieci idzie do łóżka potem płacz i zgrzytanie zębów żeby dzidziusia nie było poza tym zgadzam się z chłopakami kochajcie się w gumie aby zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą i chorobami przenoszonymi drogą płciową. Zresztą w ciążę nie jest tak łatwo zajść także nie wiem skąd ta panika że ona mogła zajść! Okres czasem się może spóźniać z kilka dni min przez stres. A jeśli czasem nie ma okresu dłużej niż 2 tygodnie polecam jej iść do gina bo to nei jest normalne i może mieć jakieś problemy
Poza tym na następny raz powiedz dziewczynie aby zaobserwowała swoje dni płodne i niepłodne jak będziecie planować zbliżenie. Zresztą wy dzieci chyba nic nie wiecie w tych sprawach więc nie będę się produkować | |
| |
 |
|