Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Przeczytajcie i prosze o rade!!!!! :((((
Autor Wiadomość
kubahumiecki

Wysłany: Wto 10 Mar, 2009   Przeczytajcie i prosze o rade!!!!! :((((

witam

Mam pewien problem ze swoim MALYM. Po ostatniej nocy z moja narzeczona (dosyc ostrej) na moim penisie pojawila sie twarda bezbarwna zylka albo sciegno Nie wiem dokladnie co to jest. Jest ona i widoczna i wyczuwalna. Idzie od nasady jakies 3-4cm w gore penisa. W trakcie stosunku podczas niektorych pozycji dosyc mocno GO wyginalem do dolu, czasami nawet zabolalo. I wlasnie nie wiem czy to zylka, czy cokolwiek to jest moglo miec z tym cos wspolnego. CZy moze sobie cos nadciagnalem?? Czy ktos z Was mial cos takiego i jak sobie z tym poradziliscie ???

DSC00660.JPG
to ta żyłka zaraz obok na prawo od tej grubej
Plik ściągnięto 6689 raz(y) 43,32 KB

BASF 

Wysłany: Wto 10 Mar, 2009   

Proponuję kilka dni spokoju. Odpocznij od sexu. Po kilku dniach powino wrócić do normy. Spotkałem się już z czymś takim.

kubahumiecki

Dzieki No tez mi sie wydaje, ze pare dni spokoju powinno pomoc. Tylko ze jako mlody 25 letni facet ktory ma co noc piekna kobiete obok, to ciezko wytrzymac te kilka dni :) ))). Czy jest moze jakis krem albo masc, ktora moglaby przyspieszyc regeneracje??

penis.com.pl
penilarge krem
BASF 

Nie znam niczego na regenerację narządów płciowych. Rozumiem, że będzie ciężko ale trzeba to zrobić dla dobra sprawy.
Powodzenia :)

kubahumiecki

tylko pytanko jeszcze jedno Czy ta zylka mogla sie pojawic od tego wyginania penisa w dol?? albo jaki jest tego powid???

BASF 

Szczerze??? Nie wiem nie mam pojęcia, w którym momencie Ci się to przytrafiło. Tak jak już wspomniałem odpocznij to będzie najlepsza terapia. I na przyszłość ciut ostrożniej ;)

3tom 

To co piszesz to jest chyba ścięgno. Wyskoczyło od tego wyginania. Ale to Ci chyba ani nie przeszkadza, ani nie boli?

BASF 

3tom napisał/a:
To co piszesz to jest chyba ścięgno. Wyskoczyło od tego wyginania. Ale to Ci chyba ani nie przeszkadza, ani nie boli?

W penisie nie ma ściągien.

3tom 

Wiem. Tylko On tak pisze-żyłka, ścięgno. Żyłka to nie jest, wiec napisałem ścięgno.
Jest to odnoga ciała jamistego, którym penis jest przytwierdzony do kości łonowych i kulszowych.

kubahumiecki

Wysłany: Sro 11 Mar, 2009   

samo z siebie nie boli tylko jak sie tego dotknie to tak ale tylko delikatnie. Zrobilem zdjecie zeby pokazac ale nie moge go zamiescic

3tom 

To co widać na zdjęciu to jest zwykła żyłka. To nic takiego. Jak zginałeś penisa w dół, to ona Ci wyszła ze środka. Nie masz się czym martwić i nie musisz ''pościć''.
Ja mam też różne żyłki na penisie, inni na pewno tak samo.

kubahumiecki

tak tylko poprostu jej wczesniej nie bylo no i jak sie dotyka delikatnie boli Poczekam pare dni i poobserwuje Najprawdopodobniej cos tam sobie naciagnalem od tego wyginania i tyle :) ))

Odpowiedz do tematu