Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pryszcz? Opryszczka? Pęcherzyk na żołędziu - foto
Autor Wiadomość
zdesperowanyxd 

Wysłany: Wto 10 Mar, 2009   

Tak jak juz mowilem - to sie rozprzestrzenia...
Mi na szczescie wyskoczyly tylko 2 ;/
Tylko cholera.... nawet przed wizyta u lekarza warto by bylo wiedziec dokladnie co to jest :<

/EDIT

O lol naplynelo mi krwi i teraz to wyglada gorzej niz przedtem :(
Tzn te pecherzyki wypelnily sie krwia :o

[ Dodano: Wto 10 Mar, 2009 ]
Bylem u lekarza... powiedzial, ze nie wie co to jest... "Nie wiem co to jest.. czy jakas rzeżączka czy co, w kazdym badz razie z nikad to sie nie wzielo"
Przypisal mi jakis antybiotyk (?!) i masc ;o jesli mi nie pomoze to mam pojechac do dermatologa... zastanawiam sie czy jest sens brania tych lekow, ktore przepisal mi lekarz nie orientujacy sie w temacie, czy moze lepiej by bylo poprostu pojechac do dermatologa i on dopiero stwierdzilby czy warto jest wziac te leki, czy leczyc to innym sposobem?
Bo co mi z tego, ze te leki mi pomoga, jesli po jakims czasie moze to wrocic? co o tym sadzicie?

[ Dodano: Wto 10 Mar, 2009 ]
Hahah lekarz przepisal mi antybiotyk "Amotaks Dis" i maść "Oxycort A", tylko, ze jest jeden maly problem.... ten sam antybiotyk juz w czwartek przepisala mi inna Dr z powodu goraczki... i nie widac, zeby to mi pomagalo :(
Ehh pozostaje dermatolog..

niezalogujesie 

Wysłany: Wto 10 Mar, 2009   

Ja jutro ide do dermatologa - niech mi cos przepisze bo juz zaczyna się robić nieciekawie (obolałe, swędzi mnie i już mam chyba z 6 takich obok siebie).
Dziewczyna była u ginekologa i powiedział jej, ze nie ma co sie martwic, ze to zwykłe podraznienie i samo przejdzie (a miała jakąś wyspke).
Także mam nadzieję, że to zwykłe podrażnienie, zakażenie bakteryjne i usunę to tak szybko jak mi się to przypałętało.

zdesperowanyxd 

Wysłany: Sro 11 Mar, 2009   

no faktycznie nieciekawie to u Ciebie wyglada :/
Mi to sie nie rozprzestrzenia...
Mam do Ciebie prosbe... gdy wrocisz dzis od dermatologa, to powiesz mi co to jest? jak wygladala Twoja wizyta itp?
Bo w najblizszym czasie czeka mnie to samo :/

penis.com.pl
penilarge krem
niezalogujesie 

Właśnie wróciłem - opryszczka na 99%. Zapalenie cewki moczowej i powiększony węzeł pachwinowy są jej efektem. U mnie podobno jakoś gwałtowniej zaatakowała.
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ani ja ani ona nigdy jej nie mieliśmy.

Dostalem jakiś lek (antybiotyk?) doustny, zovirax do smarowania i okłady z soli fizjologicznej - za pare dni powinno zejsc natomiast zrobiłem tez badania na kiłę, hiv bo jak powiedziała nigdy nic nie wiadomo....

Po prostu super.

zdesperowanyxd 

Ehh :(
Mi lekarz rodzinny przypisal antybiotyk.. i masc.. ale zbytnio mi nie pomaga ;/
Chyba tez bd musial wybrac sie do dermatologa :S
Dziekuje, za odpowiedz.. elo

[ Dodano: Sro 11 Mar, 2009 ]
Acha i jeszcze jedno... to juz jest bardziej osobista prosba (pisze tu, bo nie wiem czy odczytasz pw) czy moglbys mi wyslac obecne zdjecie "tych" Twoich krostek?
Chcialbym sie upewnic, ze mam dokladnie to samo... wiedzialbym jak sie nastawiac i jak dzialac...
Prosze Cie o pomoc.. z gory dziekuje.
Pozdrawiam.

niezalogujesie 

http://img520.imageshack....ge=dsc01112.jpg

ogólnie to dziś już ładnie opuchło.

ps. tak, mam za krótkie wędzidełko.

zdesperowanyxd 

Kurde ;/ u mnie to wyglada inaczej :(
no nic... musze sie wybrac do dermatologa :(
Wie ktos, gdzie moze byc w Lublinie? :(