KREW W SPERMIE:(((((((((((((:/ |
Autor | Wiadomość |
silent111222 
Wiek: 40 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 59 Skąd: Włocławek | Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 KREW W SPERMIE:(((((((((((((:/ |
|
| Witam
Wale wczoraj gruche czekam na magiczna chwilę uniesienia a tu suprajs:/ Jucha <krew> w spermie:( Czemu biała armia została skalana na czerwono to nie mam pojęcia:/
Możecie jakoś pomóc? Coś poradzic, to już mi się zdarza 2 raz... dodam, że tego dzień wcześniej złapałem silna podniete i mi jaja spuchł jak balony a moja pani nie dała im ujścia:/
dopiero na nastepny dzień sobie sam poradziłem;)
nie odczówam bólu, poprostu w mojej spermie jest sporo krwi... poprzednim razem pzreszło samo:) ale to juz 2 raz to troche lipa czy to moze być spowodowane tym, że mój materiał genetyczny nie miał ujścia a jaja meni bolały piekielnie:/?????? | |
| |
 |
guciozal Wiek: 32 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 |
|
| Podobna sytuacja miała miejsce podczas I wojny światowej w rosji, biali zostali zaatakowani przez czerwonych. Skończyło się na tym, że czerwoni doszli do władzy... Tak wiec niedługo będziesz sikał i spuszczał się krwią. A tak serio to było, zdaje się że nic poważnego. Poczekaj, powiedz czy ta sytuacja będzie się regularnie powtarzać. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 |
|
| Yhm. Super podejście. Zlekceważyć objaw i zapomnieć... a to najlepszy sposób na bezpłodność.
To może być objaw np. przewlekłego zapalenia najądrza, zapalenie jądra, żylaki powrózka nasiennego.
Masz oba jądra opuchnięte czy tylko jedno (które?)? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 |
|
| Jedno co przychodzi na myśl to LEKARZ | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 |
|
| BASF napisał/a: | Jedno co przychodzi na myśl to LEKARZ |
Właśnie tak! nima żartów. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
silent111222 
Wiek: 40 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 59 Skąd: Włocławek | Wysłany: Czw 12 Mar, 2009 |
|
| Dwa Strzały i Nie Ma Juhy, Ale To Był Dziwny Epizod.... profilaktycznie odwiedze urologa | |
| |
 |
koniu14 Dołączył: 13 Mar 2009 Posty: 1 Skąd: Lubliniec | Wysłany: Pią 13 Mar, 2009 |
|
| Ale jaka ilość krwi ? Jeśli tylko lekkie zaczerwienienie to nie ma się czego bać Ale skoro mówisz że dostałeś w kulki... iść do lekarza nie zaszkodzi dowiesz się pewnie czegoś nowego. Wtedy koniecznie napisz tutaj na forum | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 14 Mar, 2009 |
|
| silent111222, spokojnie nie panikuj Ja miałem 2 razy krew w nasieniu.
Przyczyna najprawdopodobniej jest stan zapalny prostaty lub pęcherzyków nasiennych.
Do dzisiaj jednak nie wiem czy to był stan zapalny czy żylaki powrozka nasiennego.
Po operacji pojawiały się jeszcze skrzepy krwi, obecnie już tego nie ma
Kiedy pierwszy raz odwiedziłem urologa to powiedział że czasami się tak zdarza i to przechodzi po paru dniach.
Zalecam jednak odwiedzić profilaktycznie urologa. | |
| |
 |
silent111222 
Wiek: 40 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 59 Skąd: Włocławek | Wysłany: Nie 22 Mar, 2009 |
|
| Byłem u Urologa i powiedział, że nie ma się czym martwić a jak bedzie tej krwi naprawde duzo to sie coś tam chlaśnie:)
a było jej troche w sumie, spanikowałem bo wiecei jak jej tam byc nie powinno a jest to yhh:/ troche lipa. No ale lekarz mnie uspokoił:) | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 |
|
| Szczerze mówiąc to to d.... a nie lekarz. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 26 Mar, 2009 |
|
| andrzejgadar, mnie tez tak potraktował, ale przepisał w razie czego antybiotyk.
Znalem kiedyś kolesia co stale miał krew w nasieniu... | |
| |
 |
silent111222 
Wiek: 40 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 59 Skąd: Włocławek | Wysłany: Czw 26 Mar, 2009 |
|
| Jak To Stale Krew w Nasieniu:/ i Co Się Stało?? :O
Bo Jakoś To Wyleczyli No Nie?? | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 27 Mar, 2009 |
|
| Stan zapalny prostaty, lub stan zapalny pęcherzyka nasiennego.
Obie przypadłości leczy się antybiotykami, ja miałem żylaki powrozka nasiennego
ale to już chirurgicznie leczyli.
Czy przez częste wypróżnianie nasienie jest ono bielsze?
Czasami ma się chwilowo jakiś stan zapalny ale zmagazynowane nasienie może jeszcze być zabarwione. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
silent111222 
Wiek: 40 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 59 Skąd: Włocławek | Wysłany: Sob 28 Mar, 2009 |
|
| No Dokładnie, Kilka Razy Mi Panna Pomogła i Nie Ma Już Tam Tej Krwi. 30 mam iść na usg jakieś i jeszcze raz do lakrza. Dam Znać co i jak:)
Dzieki Za pomoc Panowie:)
[ Dodano: Wto 29 Wrz, 2009 ]
Zapomniałem Już Całkiem o Tym Temacie;)
Wszystko Gra , Biała Armia Powruciła i Jest Spoko
Dostałęm po Drodze Antybiotyka o Nazwie Dicloberl .
Przyjmowałem go Przez 14 Dni Jest Już Spoko | |
| |
 |
|