Stulejka czy wedzidełko? Fotki |
Autor | Wiadomość |
olo999 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 15 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
guciozal Wiek: 31 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 |
|
| No wygląda raczej na wędzidełko. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 |
|
| Noo, minimalnie wędzidełko za krótkie masz. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
olo999 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 15 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 |
|
| A czy Waszym zdaniem sa jakieś ćwiczenia, które pomogłyby to wędzidełko rozciągnąć? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 |
|
| Z wędzidełkiem nie jest już tak łatwo jak ze stulejką. Raczej sam za to nie zabierałbym się. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
olo999 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 15 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 |
|
| No a waszym zdaniem, "z wyglądu", mój problem wymaga jakieś "zewnętrznej" interwencji, czy można sobie ją odpuścić? | |
| |
 |
guciozal Wiek: 31 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 |
|
| Kwestia wyglądu jest tu najmniej ważna : p. Chodzi raczej o ew. problem zerwania wędzidełka podczas stosunku, z tego co zostało mi wytłumaczone. Lepiej zapobiegać, niż leczyć, szczególnie, że leczenie takiego zerwanego wędzidła raczej proste nie jest. Idź do urologa, od tego przecież jest. | |
| |
 |
|
| Hmmm, czyli sugerujecie mi wizytę u urologa..... Myślałem, że nie będzie to konieczne.... No cóż.. | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 |
|
| Wg. mnie nigdzie nie musisz iść. Wszystko wygląda normalnie. Na tym ostatnim zdjęciu widać, że masz daleko ściągnięty napletek. Gdybyś mógł pokazać to ostatnie ujęcie, ale z boku, bo może się mylę. | |
| |
 |
olo999 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 15 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 |
|
| Na tych zdjęciach widać, że możesz daleko ściągnąć napletek. A że się główka pochyla przy maksymalnym ściągnięciu, to normalne. Każdemu się pochyli gdy ściągnie na maksa.
Jest to normalny stan, masz wszystko dobrze. | |
| |
 |
olo999 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 15 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 |
|
| 3tom,
dzięki wielkie za radę. Pozdrawiam | |
| |
 |
paolo27 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 27 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 |
|
| 3tom napisał/a: | Na tych zdjęciach widać, że możesz daleko ściągnąć napletek. A że się główka pochyla przy maksymalnym ściągnięciu, to normalne. Każdemu się pochyli gdy ściągnie na maksa.
Jest to normalny stan, masz wszystko dobrze. |
Zgadzam sie, pochylająca sie główka to nie powód żeby wędzidełko operować. Zrób taki test. Sciągnij napletek do samego końca aż całkowicie odsłoni koronę żołędzia i będzie (napletek) wręcz lekko napięty(ostrożnie żeby sobie nie zrobić krzywdy) mniej wiecej tyle ile napina sie przy stosunku, jeżeli przy tym nie będzie cie bolało naciagnięte wędzidełko to jest wszystko ok. Jeżeli jednak boli to wymaga konsultacji lekarza, bo faktycznie istnieje ryzyko jego zerwania podczas stosunku. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
olo999 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 15 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 |
|
| paolo27 napisał/a: | 3tom napisał/a: | Na tych zdjęciach widać, że możesz daleko ściągnąć napletek. A że się główka pochyla przy maksymalnym ściągnięciu, to normalne. Każdemu się pochyli gdy ściągnie na maksa.
Jest to normalny stan, masz wszystko dobrze. |
Zgadzam sie, pochylająca sie główka to nie powód żeby wędzidełko operować. Zrób taki test. Sciągnij napletek do samego końca aż całkowicie odsłoni koronę żołędzia i będzie (napletek) wręcz lekko napięty(ostrożnie żeby sobie nie zrobić krzywdy) mniej wiecej tyle ile napina sie przy stosunku, jeżeli przy tym nie będzie cie bolało naciagnięte wędzidełko to jest wszystko ok. Jeżeli jednak boli to wymaga konsultacji lekarza, bo faktycznie istnieje ryzyko jego zerwania podczas stosunku. |
Kurcze, teoretycznie wszystko jest jasne. Zrobiłem tak jak mówisz. mogę ściągnąć napletek (nawet w wzwodzie troszkę za koronę penisa), ale nie czuję żadnego bólu wędzidełka. Widzę i czuję, że jest ono napięte, ale to nie jest żaden ból. Sam juz nie wiem.....
[ Dodano: Sro 15 Kwi, 2009 ]
Czy zatem istnieje w moim przypadku możliwość zerwania wędzidełka podczas stosunku?
[ Dodano: Sro 15 Kwi, 2009 ]
Czy zatem istnieje w moim przypadku możliwość zerwania wędzidełka podczas stosunku? | |
| |
 |
|