stulejka czy węzidełko? pilne |
Autor | Wiadomość |
darts91 Wiek: 34 Dołączył: 03 Mar 2009 Posty: 2 Skąd: polska | Wysłany: Wto 03 Mar, 2009 stulejka czy węzidełko? pilne |
|
| Witam przeglądałem forum wiele tematów i dalej nie wiem czy mam stulejkę czy zbyt krótkie węzidełko w spoczynku schodzi spokojnie a gsty stanie to skora schodzi tylko do połowy mogę ja naciągnąć ale czuje dyskomort gdy uda mi sie zdjąć z żołędzia(bradzo rzadko) to mnie uciska:( dodam jeszcze że zauważyłem że skóra jest tak przyklejona do żołędzia może jakoąś mac czy cos | | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Wto 03 Mar, 2009 |
|
| Może i stulejka. Ale na zdjęciach słabo widać... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
interela Dołączył: 04 Kwi 2006 Posty: 9 | Wysłany: Sob 07 Mar, 2009 |
|
| Tobie podam tą samą odpowiedź jak innym.
Cytat:
Ja miałem podobny problem. Stulejka a nawet wędzidełko jest łatwe do zniwelowania ćwiczeniami. Mnie się to udało a późno zauważyłem problem. Teraz jestem po 40-stce i nie mam z tym problemu. Naciągałem po prostu skórkę podczas wzwodu powoli ale stanowczo i przytrzymywałem najdalej w dole jak tylko się da. Trzymaj tak z minutę i wciągnij ją spowrotem. Powtarzaj kilka razy. Daj odpocząć na kilka godzin i powtórz zabieg. Gdyby na drugi dzień buło jakiekolwiek nabrzmienie, czy opuchnięcie naplętka, lub przebariwenia, odczekaj ze dwa dni. Następnym razem się nie powtórzą. Powtarzaj czynność na początku co drugi dzień, potem codziennie. W dniu w którym ćwiczysz rób to przynajmnie 5 razy (co 2 - 3 godziny). Pamiętaj. Naplętek to skóra jak ta na brzuchu czy bicepsach. Jeśli grubasowi urośnie to i tobie. Na zabiegi masz czas. Acha. Przed ćwiczeniami rozgrzewaj gorącą wodą (oczywiście z rozsądkiem, nie za bardzo). Nasmaruj kremem, potem ćwicz. Jestem przekonany że po miesiącu zapomnisz o problemie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
darts91 Wiek: 34 Dołączył: 03 Mar 2009 Posty: 2 Skąd: polska | Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 |
|
| a jaki to ma byc krem ? | |
| |
 |
guciozal Wiek: 31 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 |
|
| Ja mimo wszystko sądzę, że lepiej byłoby po prostu iść do urologa... | |
| |
 |
|