Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mały penis...
Autor Wiadomość
adirage 

Wysłany: Nie 08 Mar, 2009   Mały penis...

Witam. Mam 16 lat. Praktycznie dopiero teraz zacząłem dojrzewać mianowicie: pierwsze krosty na twarzy, koledzy z którymi nie widziałem się 2 miesiące mówią, że mam inny głos zupełnie... ale mam małego penisa. Otóż w zwodzie ma on 10 cm. Trochę to przykre tym bardziej, że koledzy mieli już swój pierwszy raz i po prostu uważam, że to wstyd mieć 10 cm, dziewczyna by mnie chyba wyśmiała tym bardziej, że nie da się chyba zaspokoić dziewczyny mając 10 cm ? Co o tym sądzicie ? Aha no i pojawiło się obfite owłosienie na mosznie i nad prąciem oraz jakieś krostki białe na prąciu ? :o

Proszę o pomoc co o tym wszystkim sądzicie.

BASF 

Wysłany: Nie 08 Mar, 2009   

Ja sądzę, że masz jeszcze czas na sex.
Poza tym penis rośnie do ok 21 roku życia.

adirage 

A gdyby powiedzmy zostały mi te 10 cm czy jest możliwość stosunku z takim małym ?

penis.com.pl
andropenis
BASF 

Mały penis w medycynie to taki, który ma poniżej 7cm. Wtedy mogą wystąpić trudności w odbywaniu stusunków. Urośnie jeszcze z pewnośćią

adirage 

Ok, dzięki.

Mam jeszcze jedno pytanie.

Babka na wychowaniu do życia w rodzinie mówiła, że jak ktoś miewa zmazy nocne to jest płodny. Czy to prawda ? Bo ja już takowe miewam :wink:

Masturbator19 

samo posiadanie spermy nie oznacza że jesteś płodny. Zazwyczaj nie płodni mężczyźni posiadają sperme ale mają zbyt słabe plemniki które nie są w stanie dotrzec do komórki jajowej. Spokojnie w tym wieku nie zawracaj sobie głowy takimi rzeczami ale pamiętaj zawsze o zabezpieczeniu gdyż już teoretycznie mozesz zapłodnić dziewczynę!

adirage 

No racja teoretycznie :? Kto zechce 10 cm penisa :oops: :(

[ Dodano: Nie 08 Mar, 2009 ]
A tu zdjęcia żebyście mogli się pośmiać:
http://img13.imageshack.u...e=dsc00089q.jpg
http://img7.imageshack.us...e=dsc00088d.jpg

andrzejgadar 

Jak skrócisz włosy, automatycznie będzie wyglądał na większego. A poza tym, jak już wcześniej wspomniano, jeszcze urośnie. Nie będziesz miał 20 cm ale średnią europejską na pewno osiągnie.
A z tymi co opowiadają od gimnazjum o swoim pierwszym razie, pociesz sie tym, że z co najmniej 60% tylko wkręca kity.
I co do zdjęcia, ja tam nie widzę niczego z czego miałbym się śmiać.

adirage 

Dzięki. Podbudowałeś mnie mocno na duchu. Jeszcze raz dzięki za twojego posta.

[ Dodano: Nie 08 Mar, 2009 ]
Przypomniało mi się jeszcze jedno pytanie.

Czy to normalne, że podczas zwodu skórka sama mi nie schodzi z napletka ? Raczej nie mam stulejki bo mnie nie boli podczas ściągania skórki.

Szkwał 

Cytat:
Otóż w zwodzie ma on 10 cm. Trochę to przykre

Ja mam 25 lat i 10-11cm i już niestety nie ma szansy, że urośnie. Do tego z sylwetki jestem typowym mezomorfikiem więc jeszcze śmieszniej to wygląda. No ale cóż na to sie nie ma wpływu

3tom 

adirage
Ja też nie widzę powodu do śmiechu. Po prostu później może dojrzewasz. Jeśli masz trochę tłuszczyku to ok. 1 cm jest ukryty.
Przy wzwodzie skóra nie zawsze schodzi całkowicie. Większość facetów musi sobie pomóc ręką.

szkwał
Mogło by się wydawać, że duży facet ma dużego penisa. No ale życie płata nam różne figle.

adirage 

Szkwał napisał/a:
Cytat:
Otóż w zwodzie ma on 10 cm. Trochę to przykre

Ja mam 25 lat i 10-11cm i już niestety nie ma szansy, że urośnie. Do tego z sylwetki jestem typowym mezomorfikiem więc jeszcze śmieszniej to wygląda. No ale cóż na to sie nie ma wpływu

Wiem, że to dosyć intymne pytanie ale... czy uprawiałeś już stosunek z kobietą ? Jeżeli tak możesz mi powiedzieć czy jest problem z uprawianiem stosunku przy takim zwodzie ?

Swarek 

adirage --> skróć włosy do około 1 cm i daj fotki.

penis.com.pl
masturbator
Szkwał 

Cytat:
Jeżeli tak możesz mi powiedzieć czy jest problem z uprawianiem stosunku przy takim zwodzie ?

Nie ma problemu :D

SweetestGirl 

Wysłany: Pon 09 Mar, 2009   

nie wiem czym się martwisz :) liczy się jakość nie długość :) poza tym nie masz się czego wstydzić bo kobieta raczej nie przywiązuje dużej uwagi di długości :) także głowa do góry :)
A co do tego że koledzy już ponoć uprawiali seks to ja bym dawał 70% że ściemniają :) pozdrawiam

Odpowiedz do tematu