Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Po zabiegu wędzidełka, dalej stulejka -> co dalej?
Autor Wiadomość
Makrono

Wysłany: Czw 05 Mar, 2009   Po zabiegu wędzidełka, dalej stulejka -> co dalej?

3 miesiące temu mialem robiony zabieg wędzidełka który wyszedł dziwnie. Prosze o rady co mam robić? Urolog powiedział, że pomoże plastyka napletka. Prosze sie wypowiedzieć , czy potrzebna jest też korekta wędzidełka? Wolałbym zostawić napletek. Ale wybiore co dla mnie najlepsze

Oczywiscie boli mnie przy sciaganiu napletka wiec nie jest ok.

Prosze o wypowiedzi

3tom 

Wysłany: Czw 05 Mar, 2009   

Wędzidełko wygląda dziwnie, bo musieli Ci ściąć z wierzchu, żeby je wydłużyć i teraz to co było w środku jest na wierzchu. Tak już musi być.
Jeśli napletek schodzi normalnie to bym go nie ruszał.
A co do bólu to lekarz powinien Ci powiedzieć, czy tak długo może boleć.

Makrono

Wysłany: Czw 05 Mar, 2009   

na jakis zabieg jestem zdecydowany i nie jest to kaprys uwierzcie :) . Tylko teraz jaki? .. I czy trzeba poprawiac wedzidelko? .. chyba tak bo jak widac dalej ciagnie w dol

penis.com.pl
andropenis
interela

Wysłany: Sob 07 Mar, 2009   

Na fotkach widać że jest wszystko dobrze. Trzeba tylko trochę ćwiczeń i nie co kilka dni ale co kilka godzin. Wystarczy ściągać naplętek w dół ciągnąc za skórę na całej długości penisa. Trzymać tak jak najdalej w dole. Ból jest dopuszczalny ale tylko taki do zniesienia. Po pierwszym dniu ćwiczeń moće dojść do opuchnięcia naplętka lub czerwone kropki (naczynia włosowe). Ćwicz tak w seriach po 10 do 20 razy. Trzy do pięciu serii.
Ja miałem podobny problem. Stulejka a nawet wędzidełko jest łatwe do zniwelowania ćwiczeniami. Mnie się to udało a późno zauważyłem problem. Teraz jestem po 40-stce i nie mam z tym problemu. Naciągałem po prostu skórkę podczas wzwodu powoli ale stanowczo i przytrzymywałem najdalej w dole jak tylko się da. Trzymaj tak z minutę i wciągnij ją spowrotem. Powtarzaj kilka razy. Daj odpocząć na kilka godzin i powtórz zabieg. Gdyby na drugi dzień buło jakiekolwiek nabrzmienie, czy opuchnięcie naplętka, lub przebariwenia, odczekaj ze dwa dni. Następnym razem się nie powtórzą. Powtarzaj czynność na początku co drugi dzień, potem codziennie. W dniu w którym ćwiczysz rób to przynajmnie 5 razy (co 2 - 3 godziny). Pamiętaj. Naplętek to skóra jak ta na brzuchu czy bicepsach. Jeśli grubasowi urośnie to i tobie. Na zabiegi masz czas. Acha. Przed ćwiczeniami rozgrzewaj gorącą wodą (oczywiście z rozsądkiem, nie za bardzo). Nasmaruj kremem, potem ćwicz. Jestem przekonany że po miesiącu zapomnisz o problemie.

Odpowiedz do tematu