Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dziwny problem z... wydalaniem.
Autor Wiadomość
daniel2222 

Wysłany: Sro 04 Mar, 2009   Dziwny problem z... wydalaniem.

Cześć. Mam pewien bardzo duży i dziwny problem. Otóż od jakiegoś czasu muszę oddawać mocz bardzo często (dusi mnie już po 20 minutach, chodzę co 40-60 minut do łazienki), co potrafi być naprawdę denerwujące i sprawia, że myśli się o tym robiąc dosłownie każdą czynność. Gdy już się wypróżnię nadal czuję, że jeszcze "coś" zostało, ale nie mogę tego wydalić. Czasem jest tak, że czuję, że zaraz mi pęcherz eksploduje, a gdy idę do WC prawie wogóle nic "nie leci", a czasem na odwrót. To wszystko jest naprawdę okropne i nie wiem czym to jest spowodowane. Patrzyłem trochę co to może być, ale nie znalazłem odpowiedzi. Mam nadzieję, że nie jest to spowodowane moją znikomą stulejką. Zaczęło się to około tydzień, dwa temu.

Wiem, że to wszystko dziwnie brzmi, ale naprawdę potrzebuję pomocy. Potrzebuję "diagnozy" co to jest i sposobu na powrót do normalności. Najlepiej nie do lekarza, bo obaj rodzice pracują w służbie i szybko by się rozeszło :\ Jakieś leki? Sprawdzone metody? Naprawdę, potrzebuję szybkiej pomocy.
Daniel, 15 lat

3tom 

Wysłany: Sro 04 Mar, 2009   

Daniel, a czego Ty się wstydzisz? Przecież chorować to nie wstyd. Jak rodzice pracują w służbie, to prędze zostaniesz przyjęty do specjalisty.
Może masz przeziębiony pęcherz moczowy?
Jak nie chcesz iść do lekarza to kup sobie coś w aptece bez recepty na zapalenie pęcherza moczowego, może pomoże. :)

andrzejgadar 

Przerost prostaty?

penis.com.pl
penilarge krem
daniel2222 

Czyli wnioskujecie że zapalenie pęcherza?
Co to przerost prostaty??

andrzejgadar 

No przerost prostaty to zazwyczaj w starszym wieku bywa.
Najlepiej idź do lekarza bo nie znając przyczyny i lecząc się na własną rękę, możesz sobie zaszkodzić.

SweetestGirl 

Wysłany: Czw 05 Mar, 2009   

pogadaj z ojcem poprostu :) bo wnioskuje że jest lekarzem ;)

Odpowiedz do tematu