Dziwny problem z... wydalaniem. |
Autor | Wiadomość |
daniel2222 Dołączył: 28 Lut 2009 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 04 Mar, 2009 Dziwny problem z... wydalaniem. |
|
| Cześć. Mam pewien bardzo duży i dziwny problem. Otóż od jakiegoś czasu muszę oddawać mocz bardzo często (dusi mnie już po 20 minutach, chodzę co 40-60 minut do łazienki), co potrafi być naprawdę denerwujące i sprawia, że myśli się o tym robiąc dosłownie każdą czynność. Gdy już się wypróżnię nadal czuję, że jeszcze "coś" zostało, ale nie mogę tego wydalić. Czasem jest tak, że czuję, że zaraz mi pęcherz eksploduje, a gdy idę do WC prawie wogóle nic "nie leci", a czasem na odwrót. To wszystko jest naprawdę okropne i nie wiem czym to jest spowodowane. Patrzyłem trochę co to może być, ale nie znalazłem odpowiedzi. Mam nadzieję, że nie jest to spowodowane moją znikomą stulejką. Zaczęło się to około tydzień, dwa temu.
Wiem, że to wszystko dziwnie brzmi, ale naprawdę potrzebuję pomocy. Potrzebuję "diagnozy" co to jest i sposobu na powrót do normalności. Najlepiej nie do lekarza, bo obaj rodzice pracują w służbie i szybko by się rozeszło :\ Jakieś leki? Sprawdzone metody? Naprawdę, potrzebuję szybkiej pomocy.
Daniel, 15 lat | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sro 04 Mar, 2009 |
|
| Daniel, a czego Ty się wstydzisz? Przecież chorować to nie wstyd. Jak rodzice pracują w służbie, to prędze zostaniesz przyjęty do specjalisty.
Może masz przeziębiony pęcherz moczowy?
Jak nie chcesz iść do lekarza to kup sobie coś w aptece bez recepty na zapalenie pęcherza moczowego, może pomoże. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Sro 04 Mar, 2009 |
|
| Przerost prostaty? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
daniel2222 Dołączył: 28 Lut 2009 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 04 Mar, 2009 |
|
| Czyli wnioskujecie że zapalenie pęcherza?
Co to przerost prostaty?? | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Sro 04 Mar, 2009 |
|
| No przerost prostaty to zazwyczaj w starszym wieku bywa.
Najlepiej idź do lekarza bo nie znając przyczyny i lecząc się na własną rękę, możesz sobie zaszkodzić. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
SweetestGirl 
Wiek: 39 Dołączyła: 28 Lut 2009 Posty: 42 Skąd: Bieruń | Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 |
|
| pogadaj z ojcem poprostu bo wnioskuje że jest lekarzem | |
| |
 |
|