Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Puchniecie
Autor Wiadomość
MetalPL 

Wysłany: Sro 04 Mar, 2009   Puchniecie

Witam,

ostatnio no poszedłem do dziewczyny i jak no to zazwyczaj bywa zrobiła mi ona lodzika i sie troche pobawila.. no wiecie ! i po tym o to zdazeniu spuchł mi penis.. nie jest w erekcji a skura jest napuchnieta dokoła sama głowka nie tylko skora dookoła nigdy wczesniej czegos takiego nie mialem a martwie sie

panasonic74
[Usunięty]

Wysłany: Sro 04 Mar, 2009   

jak zdarzyło się tylko raz i pierwszy raz to może dziewczyna miała lepsze ssanie. chyba ze w ustach miała krótko przed jakis pokarm lub płyn który to spowodował.

MetalPL 

no nie miała ! ale Głowka jest normlana tylko ta skora dookoła jest naprawde wieksza .. !

penis.com.pl
viamax
panasonic74
[Usunięty]

jak masz możliwość dodaj zdjęcie. wg mnie mimo wszystko to nic poważnego.

MetalPL 

niestety nie mam jak zdjecia.. ! onie wiem jak to bardziej opisac.. stalo sie to jakies 5godzin temu w sumie ! głowka penisa jest ok ale skora dookoała otaczająca no jest spuchnięta ! zwiekszyła swoją obietosc. ! co to moze byc samo przejdzie ? mial tkos cos podobnego ?

3tom 

To jest tylko obtarcie. Samo przejdzie.

MetalPL 

top mnie troche uspokoiłes ;] ! a po jakim czasie to przejdzie :> ?

Masturbator19 

Wysłany: Nie 08 Mar, 2009   

To jest zwykłe obtarcie. Pamiętam gdy na początku zaczełem chodzić bez napletka też mi spuchnął nie martw się przejdzie po 24 h

elegancko_ 

Wysłany: Wto 24 Mar, 2009   

Witam. Przeczytalem wlasnie ten problem gdyz u mnie zdazylo sie cos podobnego. Wszystko wyglada normalnie tylko skora wkolo penisa jest powiekszona i tak jakby hmmm trudno to opisac dziwna w dotyku a wszystko zdazylo sie jak przypuszczam podczas sikania. Po zakonczeniu naturalnej potrzeby wzialem prysznic minal jakis czas kiedy znowu bylem w wc i zauwazylem ten problem. Mysle ze przejdzie tak jak mowicie po 24 h. Tylko te 24 h to dlugo mijaja. Calosc wyglada jakbys wkolo reki zawinal sobie recznik nieco namoczony i gabczasty, uczucie jakbys w ogole skory nie mial lub jakby byla ona nie twoja. Dziwna sprawa bo nigdy czegos takiego nie mialem. szok normalnie.

Odpowiedz do tematu