Tak jakby brak czucia... |
Autor | Wiadomość |
ptasznik15 Dołączył: 12 Lut 2009 Posty: 21 Skąd: Wieliczka | Wysłany: Wto 03 Mar, 2009 Tak jakby brak czucia... |
|
| Coś mnie nie pokoi - od jakiegoś czasu mam jakby brak czucia w prąciu (tzn. masturbacja jakby już nie sprawiała tyle przyjemności). Również występuje pieczenie i taki lekki ból, a żołądź i napletek są takie suche i gdy jedno na drugie nachodzi również pojawia się takie nieprzyjemne pieczenie - Help, czym to może być uwarunkowane? | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 03 Mar, 2009 |
|
| Może się przetrenowałeś? Wszystko jest dla ludzi, ale trzeba robić z umiarem. | |
| |
 |
ptasznik15 Dołączył: 12 Lut 2009 Posty: 21 Skąd: Wieliczka | Wysłany: Wto 03 Mar, 2009 |
|
| 1, 2 razy na dzień??? i takie beznadziejne konsekwencje? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kermit14 Dołączył: 17 Gru 2008 Posty: 3 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Wto 03 Mar, 2009 |
|
| zrób sobie przerwa i powiną przejść | |
| |
 |
ptasznik15 Dołączył: 12 Lut 2009 Posty: 21 Skąd: Wieliczka | Wysłany: Wto 03 Mar, 2009 |
|
| A jak długo np?
Nie żebym był erotomanem - ale i tak trudno wytrzymać nawet w tym stanie, pomimo że trzeba się wysilić.
P.S Aha i zapomniałem dodać że z erekcją też nie za kolorowo ostatnio - ja mam 18 lat. | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 03 Mar, 2009 |
|
| Masz 18 lat, onanizujesz się 1 - 2 razy dziennie i mimo problemów ze wzwodem nie możesz wytrzymać bez walenia tzn., że się uzależniłeś od masturbacji. Jesteś przyzwyczajony do tego i gdy będziesz miał dziewczynę to będziesz miał problemy związane z seksem. Musisz sobie dać spokój na dłuższy czas, aż miną problemy. To może być trudne, ale jest wykonalne. Później możesz się masturbować 1 - 2 razy, ale na tydzień. pozdr. | |
| |
 |
|