Oral ! |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Wto 14 Mar, 2006 Oral ! |
|
| Powiedzcie mi chłopcy czemu tak bardzo pociąga was seks oralny ? W jakim wieku byłes ty i dziewczyna kiedy po raz pierwszy ona zrobiła ci loda oraz czy zwiazek miedzy wami był powazny ??Ja mam chłopaka i mamy oboje po 15 lat i uwazam ze jestesmy swietna para w związku z czym bardzo go kocham a on mnie(to co przeslismy razem bardzo to potwierdza) no i niedawno kiedys on zaproponował mi zebym mu zrobiła loda jednak sama niewiem czy to zorbic czy nie ? Co wy o tym sadzicie | |
| |
 |
bic Dołączył: 01 Lis 2005 Posty: 46 | Wysłany: Wto 14 Mar, 2006 |
|
| młodzi jestescie..ale jak sie kochacie to daj mu tą przyjemnosc i zrób mu lodzika...a on niech ci wylize czyli walnie minete i cieszcie sie przezyciami i sobą... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 14 Mar, 2006 |
|
| Jesli go kochasz to problemu nie widze.. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 14 Mar, 2006 |
|
| swietna sprawa,daje duzo przyjemnosci i stwarza okazje do rewanzu | |
| |
 |
Isual Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 40 | Wysłany: Wto 14 Mar, 2006 |
|
| Lodzik jak najbardziej jednak oral nie specjalnie mnie pociąga... Zależy kto co lubi | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 15 Mar, 2006 |
|
| Isual napisał/a: | Lodzik jak najbardziej jednak oral nie specjalnie mnie pociąga... Zależy kto co lubi |
hahhahahahahahha a czym jest lodzik ?? hhahahahahhahahahahh | |
| |
 |
Isual Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 40 | Wysłany: Sro 15 Mar, 2006 |
|
| love508 napisał/a: | Isual napisał/a: | Lodzik jak najbardziej jednak oral nie specjalnie mnie pociąga... Zależy kto co lubi |
hahhahahahahahha a czym jest lodzik ?? hhahahahahhahahahahh |
O ja POMYŁKA Wczoraj film mi sie urwał a nie pamiętam co pisałem wcześniej Miałem na myśli że nie pociąga mnie anal ale lody lubie... sorki... | |
| |
 |
viktoro Dołączył: 07 Lut 2006 Posty: 17 | Wysłany: Sro 15 Mar, 2006 |
|
| Oral super sprawa!Dla mnie to podstawa gry wstepnej ...... | _________________ Viktoro | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| widzę że masz przed tym opory. jeżeli on kiedyś trzelił ci blaszkę to zrób mu tego loda niech ma. ale jeżeli nie to znaczy że może być trochę smolubny i niech pierw się postara a potem ty daj mu rozkosz- warto!
albo poprostu zroponuj 69. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| viktoro napisał/a: | Oral super sprawa!Dla mnie to podstawa gry wstepnej ...... |
Jezus Maria, czy Ty wiesz na czym polega gra wstępna???
Jeśli oral (czyli rodzaj stosunku) jest dla Ciebie grą wstępna to współczuję parnterce (-rowi) | |
| |
 |
viktoro Dołączył: 07 Lut 2006 Posty: 17 | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | viktoro napisał/a: | Oral super sprawa!Dla mnie to podstawa gry wstepnej ...... |
Jezus Maria, czy Ty wiesz na czym polega gra wstępna???
Jeśli oral (czyli rodzaj stosunku) jest dla Ciebie grą wstępna to współczuję parnterce (-rowi) |
Najpierw ona mi małego lodzik podczas gry wstepnej, ja jej małą minetke a pozniej to juz ostra jazda do samego rana | _________________ Viktoro | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| Sex oralny nie jest grą wstępną....
Sex oralny jest STOSUNKIEM | |
| |
 |
viktoro Dołączył: 07 Lut 2006 Posty: 17 | Wysłany: Pon 20 Mar, 2006 |
|
| Kazdy ma prawo do własnego zdania! | _________________ Viktoro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 20 Mar, 2006 |
|
| zdanie zdaniem, a fakty faktami....
posłuchaj starszego | |
| |
 |
cadyk7 Dołączył: 08 Gru 2005 Posty: 45 Skąd: pomorze | Wysłany: Pon 20 Mar, 2006 |
|
| wykasowany | _________________ Najbardziej dziwacznym ze wszystkich zboczeń seksualnych jest zachowanie wstrzemięźliwości.
Remy de Gourmont | | |
| |
 |
|